Felicitaties aan drieling mama Ketlien Barron uit Suriname

drieling Suriname

Een verrassing: Een drieling. Toen Ketlien zwanger bleek, maakte ze een afspraak voor een echo en de echoscopist dacht dat hij twee hartjes had zien kloppen, maar toen die beter keek zag hij drie hartjes

[quads id=1]

Een bijzonder moment want de geboorte van een drieling komt niet vaak voor. Het is ook zeldzaam voor het Diakonessenhuis in Paramaribo, waar de baby’s geboren zijn. Voor moeder Ketlien Barron is het nog steeds bijzonder. Vandaag is haar drieling 6 weken oud. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het mooie bericht door aan een ieder! Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Een drieling

Heugelijk nieuws van mama Ketlien Barron. Op 2 november omstreeks 8.58, 8.59 en 9.00 uur, is zij de trotse mama geworden van een drieling. Ineens kreeg ze drie kids tegelijkertijd. Een bijzondere drieling! Mama en kids maken het goed. Vandaag zijn ze precies 6 weken oud. Gefeliciteerd mama. Mama dankt bij deze een ieder die haar heeft bijgestaan.
Lees hier het volledige verhaal

Ziekenhuis Paramaribo

[quads id=1]

drieling Suriname

[quads id=1]

Foto: Diakonessenhuis Paramaribo

One thought on “Felicitaties aan drieling mama Ketlien Barron uit Suriname

Comments are closed.