Video – Wanhopige moeder uit Suriname vraagt de gemeenschap om hulp

huis huren Suriname

Een vriendin nam Priya, de jonge weduwe, in huis nadat ze door haar schoonouders met haar kinderen op straat werd gezet. Maar nu plotseling zet ook haar vriendin haar op straat. De radeloze moeder, haar kinderen, baby en nieuwe man moeten voor zondag weg zijn anders zetten ze al hun spullen op straat! Erg, wat nu?

Video – Mevrouw deelt haar trieste levensverhaal via de media met de gemeenschap. Ze heeft veel meegemaakt. Priya is zo wanhopig dat ze op het punt stond om een eind aan haar leven te maken. Bekijk de video en luister naar haar trieste oproep. Geef het door aan een ieder. Wellicht bereikt het de juiste mensen zodat, vooral de kinderen, een dak boven hun hoofd kunnen vinden.

Huurhuis in Suriname

huis huren Suriname

Mevrouw Priya, moeder van 4 kinderen. Is dringend opzoek naar een huurwoning in Suriname. Haar verhaal is erg triest want 1 van haar 4 kinderen is nog maar een baby. Ze woonde in bij een vriendin maar die wil haar op straat zetten. Ze heeft een paar dagen de tijd geregen om haar spullen te pakken.

Oom uit Nederland

Moeder Priya heeft de media opgezocht om haar verhaal te delen met de gemeenschap van Suriname. Op dit moment woont moeder met haar 3 kinderen aan de Bomaweg. Ze is persoonlijk te bereiken op +597 8962972.  Ze woont in bij een vriendin van haar. Het huis waar ze nu woont, is niet van haar vriendin maar het is van een oom, van haar man, die in Nederland woont.

Bekijk de video: