Vader en zonen uit Munder betrokken bij kappartij – politie Suriname

Munder Paramaribo

Een vader en zijn twee zonen hebben vermoedelijk een man gekapt. De man had het drietal beschuldigd van diefstal en daar waren ze niet zo blij mee. Ze vielen de man aan en hij werd op meerdere plaatsen gekapt

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. De vader is al door de politie aangehouden in zijn woning te Munder Paramaribo. De zonen moeten nog opgespoord worden.

Politie Suriname schreef:

De 59-jarige R.O. is op vrijdagmorgen 11 december op zijn woonadres te Munder opgespoord en aangehouden. De benadeelde J.H. deed aangifte ter zake onder andere openlijke geweldpleging tegen de verdachte R.O en zijn twee zonen. Volgens verklaring van J.H. vond er thuis bij hem een inbraak plaats, waarbij het drietal daags daarna te horen kreeg dat de aangever hen als schuldige heeft aangewezen.

Met een scherp voorwerp

Reden waarom hij vermoedt dat de vader en zijn zonen hem op zaterdag 7 november gewapend met een scherp voorwerp aanvielen.

[quads id=1]

De aangever J.H. liep daarbij een kapverwonding aan het lichaam op en letsels aan zijn arm en duim. Per ontboden ambulance werd de man afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Vader is opgesloten

Bij een ingesteld buurtonderzoek en op camerabeelden kwamen de verdachten in beeld. R.O. verklaarde dat hij wel ter plaatse was om zijn zonen te kalmeren, maar zelfs niets heeft gedaan.
R.O. is in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de twee zonen wordt gewerkt.

[quads id=1]