Breaking video – Situatie kan uit de hand lopen! Veel nieuwe besmettingen in Suriname

maatregelen Suriname

Video – bekijk hier de video met de aankondiging van de VP en minister Amar Ramadhin.

De nieuwe cijfers van vandaag zijn zeer zorgwekkend. Er zijn vandaag meer dan 20 nieuwe besmettingen bijgekomen.

[quads id=1]

De ministers gaan met spoed in beraad. Vicepresident Ronnie Brunswijk deelde in De Nationale Assemblee zojuist mee dat mogelijk de maatregelen zullen worden verscherpt. Bekijk de video en geef het door aan en ieder!

Starnieuws schreef het volgende: Breaking: Voor vandaag alleen al 22 Covid-positieven. Voor vandaag zijn er reeds 22 Covid-positieven. Hiervan is het overgrote deel – 16- Surinamers. Zes Brazilianen zijn ook positief getest. De situatie is alarmerend. De regering komt in spoedvergadering samen met de Assembleecommissie bijeen. Vicepresident Ronnie Brunswijk deelde in De Nationale Assemblee zojuist mee dat mogelijk de maatregelen zullen worden verscherpt.

[quads id=1]

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid merkte op dat gelukkig al maatregelen genomen zijn. Hij deelde mee dat aan de aan van de cijfers van vandaag, aanscherping zal moeten komen. Deskundigen zullen aangeven aan de regering hoe het land ervoor staat.

Een tweede Covid-golf kan het land zich niet permitteren. Maar als het zo doorgaat, kunnen er per dag het aantal positieven oplopen naar 100 per dag. Later op de avond worden mogelijk nieuwe maatregelen bekendgemaakt. Als het nodig is komt De Nationale Assemblee woensdag in spoedvergadering bijeen om de situatie te bespreken.

[quads id=1]

Bekijk hier de video ervan. Kijk vanaf 4.4102