22 nieuwe besmettingen! – Video Situatie in Suriname zeer alarmerend

Suriname besmettingen

Heel jammer dit. We gingen net de goede kant op, maar als het zo doorgaat, gaat het helemaal mis! Een nieuwe Covid-golf kan Suriname zich niet permitteren. Als het zo doorgaat, kan het aantal positieven oplopen naar 100 per dag. De situatie is alarmerend, dat zegt VP Ronnie Brunswijk vandaag in de DNA vergadering

[quads id=1]

De regering is/gaat op dit moment met spoed in overleg met deskundigen. Er moet dringend een besluit worden genomen. Want het gaat niet goed. Het aantal besmettingen is in een rap tempo aan het stijgen. Bekijk het bericht en de video voor er informatie.

De nieuwe cijfers van vandaag zijn zeer zorgwekkend. Er zijn vandaag meer dan 20 nieuwe besmettingen bijgekomen. De ministers gaan met spoed in beraad. Vicepresident Ronnie Brunswijk deelde in De Nationale Assemblee zojuist mee dat mogelijk de maatregelen zullen worden verscherpt. Bekijk de video en geef het door aan en ieder!

[quads id=1]

Er zijn vandaag 158 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 22 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 48 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 780 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?[quads id=1]

Lees ook: Video – Extra informatie hotel- thuis- quarantaine en lijst securitybedrijven voor reizigers

Een tweede Covid-golf kan het land zich niet permitteren. Maar als het zo doorgaat, kunnen er per dag het aantal positieven oplopen naar 100 per dag. Later op de avond worden mogelijk nieuwe maatregelen bekendgemaakt. Als het nodig is komt De Nationale Assemblee woensdag in spoedvergadering bijeen om de situatie te bespreken.

Video’s

[quads id=1]

Bekijk hier de video ervan. Kijk vanaf 4.4102

Gisteren was er een persconferentie gaande. U kunt hem hier (nogmaals) bekijken. Geef het door aan een ieder zodat men op de hoogte is van de huidige situatie:

[quads id=1]
Bekijk hier ook video statement die de minister gisteren heeft gehouden. Hij gaf toen al aan dat de situatie de verkeerde kant op ging.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “22 nieuwe besmettingen! – Video Situatie in Suriname zeer alarmerend

  1. Is te danken aan jullie als regering. En in verband met 25november. Dus eigen schuld dikke bult. Sluit alle grenzen en het luchtverkeer. Wie houdt de grootste feestjes? Jullie Hindoestanen en de marron groepen. Wie houdt wie voor de gek.

Comments are closed.