Onze 37-jarige dochter Valerie Linger wordt morgen begraven in Nederland – foto’s en video’s

Linger Rotterdam Nederland

Een iedereen die niet persoonlijk afscheid heeft kunnen nemen van onze Valerie willen we de gelegenheid geven om mee te lopen in de rouwstoet. Geef het aub door aan belanghebbenden

De bedroefde Carlos en Martha Linger maken mede namens de rest van het gezin bekend dat hun geliefde dochter Valerie Linger is overleden. Ze wordt morgen (dinsdag 15 december 2020) in Nederland – Rotterdam begraven. Valerie is 37 jaar geworden en was zangeres, net als haar vader.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de eerder gedeelde foto’s, video’s en condoleances. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin, de overige familieleden, haar vrienden en vriendinnen heel veel kracht toe. Wil je ook je medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

De heer heeft gegeven
De heer heeft genomen
De naam des heren
zijt geprezen.

Intens verdrietig maar dankbaar voor de mooie herinneringen die zij bij ons achterlaat. Geven wij u kennis van het overlijden van onze lieve dochter, zus, tante, nicht, schoonzus en vriendin

Valerie Audrey Linger

Geboren 20-10-1983
Overleden Nederland 7-12-2020

Beste vrienden & familie,

Allereerst willen wij iedereen bedanken voor de vele steunbetuigingen die wij ontvangen hebben. Val was een geliefd mens en het doet ons goed om te zien dat zij bij velen in het hart zit!

[quads id=1]

Dinsdag 15 december a.s. zullen wij onze Valerie naar haar laatste rustplaats brengen.

Wij willen iedereen die niet persoonlijk afscheid heeft kunnen nemen van onze Valerie de gelegenheid geven mee te lopen in de rouwstoet. Wij zullen om 15:00 uur verzamelen aan de Paradijslaan 30 te Rotterdam waarna wij richting de Algemene begraafplaats Crooswijk zullen lopen.

Zo positief en feestelijk als Val in het leven stond, willen wij haar ook wegbrengen en een laatste eer bewijzen.

Wij willen alle genodigden voor het afscheid en de begrafenis van Val verzoeken lichte kleuren aan te doen. Geen zwart ( ook geen rood ) Dit geld ook voor de stoet.

Namens de nabestaanden:
Carlos en Martha Linger
Stephanie
Marchelina en gezin
en alle overige familieleden

Bekijk hier wat video’s van haar

[quads id=1]

Rust zacht Valerie, nu mag je zingen voor onze lieve Heer daarboven 

Bekijk de overige condoleances en gedeelde foto’s

Linger Rotterdam Nederland Linger Rotterdam Nederland

[quads id=1]

Lees ook: Surinaamse zangeres Valerie Linger vrij plotseling overleden – foto’s en video’s

[quads id=1]