Meneer Sanjay en zus vragen hulp – Video 1 voor 12 Suriname

broer zus kwatta

Jammer om dit te zien:

Een broer en zus uit Kwatta in een benarde situatie. Beiden zijn ziek. Zus is al langer ziek maar broer, die kern gezond was, is sinds kort ziek geworden. Daardoor is werken onmogelijk. Een operatie is noodzakelijk.

Het huis waarin hij samen met zijn zus woont is niet goed. Luister naar de oproep van familie Ramanand samen met 1 voor 12 en neem een kijkje bij hun thuis. Hulp is nodig. Advies is ook nodig, want deze man wil graag in aanmerking komen voor sociale zaken. Geef het bericht door aan een ieder. Wellicht bereikt het de juiste mensen en kunnen ze snel hulp/advies krijgen. Samen staan we sterk.

Broer en zus Ramanand te Kwatta hebben dringend hulp nodig. Zus heeft een aangeboren lichamelijke beperking en broer heeft sinds kort een beperking in zijn hoofd. Hij werkte maar is nu niet meer mobiel en kan niet meer werken. Hij moet een operatie ondergaan. De operatie zal boven de SRD 12 000 zal kosten. Naast de problemen omtrent de medische kosten wonen broer en zus, de twee zieke mensen, ook nog in een slecht huis! 1 voor 12 bracht een bezoekje bij de twee. Zodat ze een kans krijgen om hun situatie te delen met de gemeenschap van Suriname. Ze hebben hulp nodig. Luister naar de oproep en geef het door aan iedereen.

Een andere zus staat 1 voor 12 ook te woord en vertelt over de situatie van haar broer en zus. Beiden zijn ziek en alsof dat niet genoeg is, is hun woonsituatie ook niet goed. Bekijk de video hieronder en geef het door aan een ieder!

Bekijk hier de video en geef het door aan iedereen:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

broer zus kwatta

4 thoughts on “Meneer Sanjay en zus vragen hulp – Video 1 voor 12 Suriname

  1. Op zijn offerte staat 31/5/85 en dokterskaart 31/5/75… dus het administratief gedeelte klopt niet. En in Suriname is het vaak zo. If i no ab moni da mag j dood. Dokterskaart is voor mooi mooi.

  2. Beste mensen,
    Graag wil ik het volgende met u delen.
    Wilt u de familie financieel of met wat anders ondersteunen doe het rechtreeks bij de familie/belanghebbende zelf. Is een goede tip die ik geef.
    Monie ey drai bepaalde libi sma ing ai.

    1. Ritesh Moerlie, op Whatsapp krijg ik een bericht om een donatie te doen ivm een operatie van jou waarbij een permanente neurostimulator bij jou in België moet worden geplaatst. Dit komt door een val van een stoel met je rug op een steen. Hoe serieus moet ik dit bericht nemen

Comments are closed.