Onze Ricky Horb uit Suriname is ziek en moet naar Nederland – We hebben hulp nodig – foto’s video

Horb Nederland Suriname

Hierbij een triest en zeer dringend bericht. Geef het door aan iedereen

Dit gaat over Ricky Horb uit Suriname. De politieman die ook graag een balletje trapt is ernstig ziek. Daarom vraagt zijn vrouw Vanessa Horb – Etnel, mede namens zijn ouders, 9 zussen en 1 jongere broer, de gemeenschap om hulp

[quads id=1]

Ricky kan namelijk wel beter worden, maar daar is heel veel hulp voor nodig. Hij moet namelijk naar Nederland. Lees het bericht voor meer informatie over de ziekte en het leven van Ricky, en lees ook wat jij voor hem kan betekenen. Bekijk de foto’s en gedeelde video. Geef het door aan iedereen. Hopelijk bereikt het genoeg mensen zodat we samen een bijdrage kunnen leveren. We weten het: Samen staan we sterk. Jij helpt toch ook?

[quads id=1]

Oproep

*Help ons Ricky’s leven redden!*
Onze, echtgenoot, zoon, broer en oom, Ricky Horb, heeft Leukemie en moet urgent een stamcel transplantatie ondergaan.

Deze ingrijpende operatie is in Suriname niet mogelijk. Ricky zal voor deze behandeling moeten afreizen naar Nederland alwaar de stamceltransplantatie zal plaatsvinden in het Maastricht ziekenhuis.
Bij een stamceltransplantatie krijg je stamcellen toegediend. Deze stamcellen kunnen van jouzelf zijn of van een donor.

[quads id=1]

Stamceltransplantatie in Ziekenhuis Nederland

Een stamceltransplantatie met eigen stamcellen heet een autologe stamceltransplantatie. Een stamceltransplantatie met stamcellen van iemand anders heet een allogene stamceltransplantatie.
*Een stamceltransplantatie uit de volgende stappen:* Er worden stamcellen uit het lichaam gehaald. Dat kunnen je eigen cellen zijn of die van een donor. De eigen stamcellen in het beenmerg worden verzwakt of vernietigd door een behandeling met chemotherapie of bestraling. Gezonde stamcellen worden aan de patiënt toegediend. Het is de bedoeling dat die in het lichaam uiteindelijk gaan zorgen voor de vorming van nieuwe bloedcellen.

Medische kosten

In Ricky’s geval zullen de stamcellen afkomstig zijn van een donor. De kosten voor deze behandeling is gesteld op een bedrag van 150.000-200.000euro. Vanuit de verzekeringsmaatschappij, Stichting Staats Ziekenfonds is de familie inmiddels geïnformeerd dat de medische kosten voor transplantatie niet worden vergoed. Het Ministerie van Volksgezondheid in Suriname heeft een bedrag van USD.35.000 toegezegd om de medische kosten te dekken.

[quads id=1]

Familie in Suriname

De familie is de staat Suriname zeer erkentelijk voor deze bijdrage echter is dit bedrag lang niet voldoende om de stamceltransplantatie mogelijk te maken. Wij richten ons daarom tot u met verzoek een financiële ondersteuning te willen geven om de medische behandeling van Ricky Horb mogelijk te maken. Uw financiële bijdragen zal niet alleen het leven van onze Ricky helpen redden, maar zal het licht in de harten van zijn echtgenote, ouders, 9 zussen en 1 jongere broer wederom doen schijnen.

Wij zijn u zeer erkentelijk voor elke bijdrage/ ondersteuning in welke vorm.

Wilt u ook doneren?

[quads id=1]

Uw financiële bijdrage kunt u overmaken op de volgende rekeningen:

De Surinaamse Bank: SRD 00674346 (Swiftcode: SURBSRPA) ten name van Ricky Horb
NL69bunq2051523118 ten name van Ricky Horb

U kunt tevens doneren via de Nederlandse Getfunded website. (Ideal betaling mogelijk)
Klik nu op deze link om te doneren

Namens de familie Horb,
Echtgenote, Vanessa Horb-Etnel
Ouders, Broers en zussen.

P.s. Een verzoek: 

Namens zijn vrouw Vanes Horb Etnel Sewcharan en de familie doen wij een beroep op u, om Ricky voorlopig niet te bellen, een berichtje sturen mag wel. Hij moet nu namelijk genoeg rusten
Als u iets wilt vragen mag u zijn vrouw en de familie contacteren❣
Liefs Familie Horb – Etnel

Bekijk de gedeelde foto’s en video

[quads id=1]

Dankjewel voor de attentie allemaal ♥️

2 thoughts on “Onze Ricky Horb uit Suriname is ziek en moet naar Nederland – We hebben hulp nodig – foto’s video

Comments are closed.