Mijn zoon is beroofd in Suriname (foto’s)

zoon Suriname

Aan handen en voeten gebonden in een laken hebben ze hem achtergelaten

Een trieste mededeling van moeder Urmila Gajadin, ze vertelt wat haar familie is overkomen. Haar zoon Avinash is op wrede wijze beroofd en mishandeld in Suriname. Suriname is niet meer hetzelfde schrijft ze.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om te lezen wat ze allemaal schrijft. Ze deelt ook de foto’s van de ravage die de rovers hebben achtergelaten. Dit had een roofmoord kunnen zijn. Hopelijk worden de rovers zo snel mogelijk gepakt. Geef het door aan anderen zodat ze op hun hoede zijn

[quads id=1]

Mijn zoon is overvallen in Suriname

Onderstaande schreef moeder op social media. Goedemiddag iedereen gisteravond is mijn zoon meer bekend Avinash Hirasing ( Ratish Ratish ) overvallen en beroofd door 4 rovers ze hebben mijn zoon flink mishandeld handen voeten gebonden en gewikkeld in de laken alle geld sieraden en auto hebben ze van hem gejat en 1 bedrijfsbusje.

[quads id=1]

Ik hoop dat deze 4 Rovers zo snel worden gepakt. Derde rijweg politie Suriname heeft de zaken in handen … Dank zij god shiva dat ik mijn zoon heb kunnen spreken ik ben erg verdrietig van geworden ☹😟

Suriname is niet meer veilig elke dag roof en moord !!!!

Foto’s

[quads id=1]