4 nieuwe besmetting vandaag in Suriname – Video – Bijna 10.000 nieuwe besmettingen in Nederland

Premier Rutte was vanmorgen op zijn fietsje onderweg naar een vergadering over de mogelijke nieuwe coronamaatrelen in Nederland.

Het gaat daar namelijk niet zo best. Vandaag is het aantal besmettingen weer  gestegen naar bijna 10.000 besmettingen binnen 24 uur.  1 december was het aantal besmettingen rond de 4000 per dag. Zal het door Black Friday komen? Toen was het in veel winkelstraten veel te druk!

Meer dan 600.000 mensen in Nederland hebben het coronavirus gehad. In totaal zijn er 10.048 mensen met een coronabesmetting overleden

[quads id=1]

Lees ook: Bekendmaking Nederlandse Ambassade Paramaribo voor reizigers naar Amsterdam

Video –  Inmiddels is al besloten dat sommige reizigers, ook Surinamers, een negatieve coronatest moeten overleggen om het land binnen te komen. De grote vraag is nu. Komen er nog meer extra en strengere maatregelen? In Duitsland gaan de meeste winkels dicht. En de scholen gaan ook sluiten. Zal Nederland ook volgen? Dinsdag weten we meer! Bekijk de video’s over Nederland en geef het door aan geïnteresseerden.

[quads id=1]

Ondertussen in Suriname: Er zijn vandaag 47 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 4 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 25 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 1330 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Nederland

Stijging in aantal besmettingen zet door: 9924 nieuwe gevallen
Het afgelopen etmaal zijn er 9924 nieuwe besmettingen vastgesteld. Dat zijn er 760 meer dan zaterdag. Toen nam het aantal besmettingen ook toe, met 292. De stijging zet dus door.
In de afgelopen week zijn er in totaal 56.548 besmettingen vastgesteld. Gemiddeld per dag waren dat er 8078, terwijl dat er de week daarvoor nog 5486 waren. Zaterdag werden er 9164 (na correctie) nieuwe infecties gemeld, het hoogste aantal sinds eind oktober. Vrijdag werden 8879 nieuwe besmettingen gemeld en donderdag bijna 8800.

[quads id=1]

 Er volgen mogelijk nieuwe maatregelen

Momenteel is het kabinet bijeen in het Cathuis om te spreken over mogelijke nieuwe maatregelen. Naar verwachting zullen die dinsdag worden aangekondigd tijdens een persconferentie. In buurland Duitsland is inmiddels besloten om vanaf woensdag winkels en scholen te sluiten. Of Nederland dat voorbeeld zal volgen, is nog niet duidelijk. Lees meer in het Parool van vandaag

Lees ook: Video – Extra informatie hotel- thuis- quarantaine en lijst securitybedrijven voor reizigers

Video

De regering maakt zich zorgen over het aantal corona-besmettingen in Nederland. Afgelopen dag kregen bijna 10.000 mensen te horen dat ze besmet zijn met het virus. Opnieuw meer dan gisteren. Premier Rutte, ministers en deskundigen kwamen vandaag bij elkaar om te praten over hoe het verder moet. En of er extra maatregelen moeten komen. Bekijk de video. Geef het door aan geïnteresseerden

Geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland