Huilende moeder uit Paramaribo doet aangifte tegen bloedeigen zoon – politie Suriname

moeder Paramaribo

Een moeder uit Latour Paramaribo heeft al last van haar zon sinds hij 13 jaar is. De sitiatie is zodanig uit de hand gelopen dat hij haar heeft mishandeld met een ijzeren staaf. Moeder is gewond geraakt aan haar hoofd.

[quads id=1]

Moeder zoekt al jaren naar hulp. Ze heeft huilend aangifte gedaan tegen haar zoon. Bekijk het trieste officiële politie bericht en geef het door aan belanghebbenden. Wat moet je beginnen met zo een zoon?

[quads id=1]

Zoon mishandelt moeder met ijzeren staaf. De 17-jarige J.B. is op donderdag 10 december door de politie van het bureau Latour op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.
Een moeder deed de afgelopen week aangifte van mishandeling tegen haar zoon J.B. op het politiebureau Latour.

[quads id=1]

Volgens verklaring van de moeder is haar 17-jarige zoon erg onhandelbaar en loopt vaak weg van huis. Vanaf zijn 13e jaar zoekt de moeder naar professionele hulp bij de verschillende instanties, maar er treedt geen verandering op in het gedrag van haar zoon.

De afgelopen week kwam J.B. in de vroege ochtend naar huis en werd aangesproken door zijn moeder. Dit viel niet in goede aarde bij J.B., waardoor de tiener tekeer ging. Aangezien de moeder vond dat haar zoon onfris rook, nam zij op een gegeven moment een emmer water en gooide die op haar zoon.
Bij die gelegenheid pakte J.B. een ijzeren staaf die in zijn nabije omgeving was en gooide die op het hoofd van de moeder.

[quads id=1]

De vrouw liep daarbij een gezwel op aan haar hoofd. Na zijn daad verliet hij de woning met de woorden “dat zijn moeder de politie mag bellen, maar dat hij niet voor lange tijd opgesloten zal worden. Ook deed hij bedreigende uitlatingen naar zijn moeder.

[quads id=1]

De moeder deed huilend het politiebureau aan voor het doen van aangifte waarna J.B. werd opgespoord en aangehouden. Hij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. De ijzeren staaf waarmee J.B. de moeder een slag heeft toegebracht is in beslag genomen.
J.B. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld en vanwege zijn jeugdige leeftijd ondergebracht in het jeugdcellenhuis van Opa Doelie.