10 nieuwe besmetting vandaag in Suriname – Video – Total Lockdown tijdens de feestdagen?

De geruchten doen de ronde!! Veel mensen zijn ervan overtuigd dat er een Total Lockdown komt tijdens de feestdagen in Suriname. Niemand mag dan op straat. Er zou zelfs een officiële brief zijn waarin het allemaal geschreven staat. 

[quads id=1]

Video –  De minister is gevraagd om te reageren op de geruchten. De minister was duidelijk: Die brief is fake en hij weet helemaal niets van een Total Lockdown. Bekijk de video om te horen wat hij nog meer hierover te zeggen heeft en geef het door aan eenieder zodat ze op de hoogte zijn! Sommige mensen waren juist blij met de geruchten. Vinden jullie ook dat er een lockdown moet zijn tijdens kerst en Owru Yari?

[quads id=1]

Zijn er 10 nieuwe besmettingen bijgekomen. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht. Geef het door aan belanghebbenden. Eerder vandaag stond er dat er maar 1 nieuwe besmetting was. Maar uiteindelijk zijn dat er toch 10! Een flinke stijging als we het vergelijken met de afgelopen weken.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

kerst Owru yari

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

[quads id=1]

Komt er een Total Lockdown

Volgens de minister is er helemaal geen reden voor een Total Lockdown tijdens de feestdagen. De geruchten berusten dus NIET op waarheid.

Video

STATEMENT MINISTER AMAR RAMADHIN
Geruchten doen de ronde, dat de regering rond het eind van het jaar een total lockdown zal toepassen in het kader van het COVID-19 gebeuren. Dit berust niet op waarheid. De Communicatie Dienst Suriname sprak hierover met minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. De bewindsman reageert als volgt

Geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

Bekijk hier ook de aflevering van FOCUS erover:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland