Video – Mamie Hillegonda uit Paramaribo vraagt steun voor haar kinderen

moeder kinderen Paramaribo

Ze betaalde elke maand ronde de SRD 150 en nu moet ze opeens een bedrag van SRD 800 zoveel betalen aan water en licht. Ze kan de kinderen, vooral de meisjes, onmogelijk niet laten baden na school.

[quads id=1]

Video – Ze is Christelijk en doet het werk met liefde, zoveel kinderen vangt ze op. Maar ze krijgt geen subsidie. De vorige regering heeft haar gepest. Zo begint mevrouw Hillegonda haar verhaal. Ze heeft moeite haar 2 kindertehuizen draaiende te houden. Ze vraagt de gemeenschap om voeding voor de kinderen. Als de kinderen haar een stuk fruit vragen dan wil ze niet weigeren. Zelfs voor kinderdag is er niets voor de kinderen gedaan. Het is triest. De kinderen willen ook verwend worden. Misschien kunnen we de kinderen ook een leuke kerst bezorgen.

[quads id=1]

Bekijk de video oproep van de directrice. Geef het door aan een ieder. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat de kinderen toch wat steun kunnen krijgen en wat plezier kunnen hebben deze maand. Samen zijn we sterk!

Directrice uit Paramaribo

[quads id=1]

Hillegonda Matadin is directrice van 2 kindertehuizen in Paramaribo. Ze heeft het steeds moeilijker en de covid-19  situatie waarin we allemaal verkeren maakt het niet makkelijker. Ze heeft moeite om haar kindertehuizen draaiende te houden. Ze is naar de media gestapt om haar verhaal te delen met de gemeenschap. Ze hoopt op wat hulp en ondersteuning voor haar vele kinderen.

Jongens en meisjes

[quads id=1]

De 2 kindertehuizen zijn gehuisvestigd in Paramaribo. 1 aan de Kasabastraat 31 waar ze woont met een grote groep meisjes. En aan de Lolastraat te Kasabaholo wonen 13 minderjarige jongens. Bekijk de video van TBN Prime Alert en luister naar de oproep van de directrice. Mevrouw Matadin is zelf te bereiken op +597 436429. Geef het door aan een ieder die een steentje zou willen bijdragen

Andere verhalen en berichten

[quads id=1]

Mijn man is dood door mij en mijn zoon zegt dat hij Gramoxone gaat drinken – anoniem Paramaribo

Anoniem: De liefde is weg, moet ik haar toch terugnemen of niet? Paramaribo

Update moord te Suriname – 58-jarige sergeant vermoordt 46-jarige vrouw

Man drinkt Gramoxone online. Politie onderzoekt de zaak ~ Suriname

Anoniem – Ik wil scheiden maar ik ben bang dat hij mij gaat vermoorden ~ Paramaribo

[quads id=1]

Buitenlandse vrouw dood en in verre staat van ontbinding aangetroffen te Kasabaholo Paramaribo

Man uit Paramaribo mishandelt ‘Lukuman’ die naar bed is geweest met zijn uitlopende vriendin – politie Suriname

Mijn vader heeft mijn moeder het huis uit gegooid. Ik wil der niet in mijn huis – anoniem Paramaribo