Video – Moeder, dochter en 4 kinderen uit Suriname worden het huis uit gezet

huis huren Suriname

Mildred en Anouskha uit Suriname hebben een groot probleem

Moeder en dochter zijn radeloos. Het huurhuis waarin ze wonen wordt over een paar dagen afgebroken. Ze moeten ergens anders wonen, maar waar? Anouskha heeft 4 kinderen. Ze heeft geen idee wat ze moet doen. Ze vraagt de gemeenschap dringend om hulp. Luister naar haar emotionele oproep.

[quads id=1]

Video – Ze zijn naar de media gestapt en vertellen hun verhaal. Het is helemaal niet leuk om te zien dat een vrouw van bijna 80 jaar in zo een stressvolle situatie zit. Bekijk het bericht en de video voor meer informatie en geef het door aan een ieder. Wellicht bereikt het de juiste mensen zodat moeder en dochter geholpen kunnen worden.

[quads id=1]

Bejaarde moeder uit Suriname

huis huren Suriname

Al meer dan 10 jaar wonen ze in een huurhuis. Maar die situatie is zorgelijk. Moeder en dochter praten met TBN Prime Alert. Ze wonen met 6 personen in het huis. 4 schoolgaande kinderen. Ze hebben te horen gekregen dat ze op zeer korte termijn eruit moeten. Wat nu? Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Heeft u advies voor ze? Dan mag u ook rechtstreeks contact maken met hen. Het nummer is +597 8778065

Video

[quads id=1]

Andere verhalen en berichten

[quads id=1]

Familieruzie door kokosnoten in Coronie

Ik haat mezelf omdat ik jaloers ben op mijn zusje – anoniem Paramaribo

Familieruzie te Paramaribo na scheiding (video)

Video – ‘De buurvrouw heeft mijn pasgeboren baby gestolen’ Graciële uit Paramaribo

Vrouw mishandeld door stiefzoon en zijn vrouw

Man uit Paramaribo steekt zoon van zijn zus neer en mishandelt zijn vrouw – politie Suriname

[quads id=1]