Mijn vader en onze broer Leo Raafenberg is overleden in Suriname

Groot was zijn liefde voor zijn familie en vrienden, groot is het verdriet omdat onze Leo niet meer onder ons is

Een verdrietig bericht van overlijden. De 43-jarige Leo Raafenberg is overleden in Suriname. Bekijk het bericht en de prachtige condoleance voor meer informatie.

[quads id=1]

Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden, zijn vrienden en de overige nabestaanden veel kracht toe Wilt u ook uw medeleven achterlaten? Dat kan.

Onze dierbare

[quads id=1]

Leo Raafenberg

Is na een lang ziekbed is heengegaan in de leeftijd van 43 jaar

Nu zijn we intens bedroefd en ontroostbaar, maar jij brada Leo zult altijd bij ons blijven door de onuitwisbare herinneringen. Diepbedroefd dat jij niet meer onder ons is, maar dankbaar voor alle mooie gedenkwaardige momenten die wij met jou hebben gemaakt. Mijn hart huilt, maar diep getroost dat wij jou gekend hebben en mocht liefhebben. Moge diepe liefde en vrede je ziel vervullen op je eeuwig reis brada. Liefde is sterker dan de dood

Woorden van troost.
Vandaag is onze dierbare neef Leo Raafenberg na een lang ziekbed is heengegaan! Diep bedroefd om zijn heengaan, maar dankbaar voor al het goede en mooie dat wij van onze Leo mochten ontvangen en leren. Vanuit een plek van diep respect gaat mijn diepe medeleven en liefde naar mijn dierbare familie en allen die onze Leo gekend hebben. Groot was zijn liefde voor zijn familie en vrienden, groot is het verdriet dat onze Leo niet meer onder ons is, prachtig zijn de onuitwisbare herinneringen die we vanuit dankbaarheid zullen blijven koesteren. Uit ons leven, maar voor altijd in ons hart. Moge zijn prachtige ziel in diepe liefde en vrede rusten.💔💔💔

~ Sa Djangdjangmale Pinas ~

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie. De uitvaart heeft vandaag (vrijdag 11 december 2020) plaatsgevonden

[quads id=1]

Leo Raafenberg

[quads id=1]

Leo Raafenberg