Vrouw uit Suriname vraagt rechter om haar ex uit haar buurt te houden

vrouw Suriname

Wanneer gaan mannen van vrouwen afblijven?

Ze ging naar hem toe om geld te halen voor hun kindje. En dat kwam haar duur te staan. Hij heeft haar gezicht gestompt en hij trok haar kleren uit omdat hij met haar naar bed wilde. De slag kwam zo hard dat ze samen met haar zoontje op de grond viel.

Het was niet de eerste keer. Ze wil hem niet meer in de buurt hebben en vraagt de rechter om haar te beschermen. Bekijk het bericht om meer te lezen over de trieste en dramatische relatie van een vrouw en de jaloerse  vader van haar kindje.

Vrouw uit Suriname

Een vrouw uit Suriname heeft een beschermingsbevel aangevraagd bij de rechter uit vrees voor de verdachte. Ze had het ontzettend moeilijk gisteren in de rechtszaal. Dat schreef De Ware Tijd Online in de krant. Het gaat om verdachte Facil. De vrouw heeft een zoontje met hem. Facil zou haar hebben getimmerd  en bedreigd.

De laatste keer was op 22 oktober.  Ze stond gisteren als getuige voor de rechter. Ze heeft een lichte hersenschudding aan de hardhandige ruzie overgehouden waardoor ze niet lang kan staan. Ze kan zich ook niet teveel inspannen. Gelukkig bood de rechter haar een stoel aan om haar verhaal te vertellen. De vrouw was af en toe erg emotioneel toen ze vertelde over het voorval.

Naar bed

Ze belde Facil, de man met wie ze een zoontje heeft, en vroeg hem geld voor pap en luiers. Toen ze hem bij hem thuis ontmoette kregen ze ruzie. Ze vertelde dat Facil met haar naar bed wilde, maar omdat ze weigerde werd hij boos. Daarnaast deed hij jaloers. Hij vond dat ze een relatie had met een ander.

Haar gezicht was het doelwit. Ze viel samen met haar zoontje, die ze toen op haar arm had, op de grond. Ze gaf toe dat ze niet heel hard was gevallen, toen de rechter er om vroeg. Maar de slagen die ze moest incasseren van Facil kwamen wel hard aan.

De buren hebben gezien dat de vrouw geen kleren aan had en dat de man op haar insloeg. Toen gevraagd werd waarom ze zonder klieren liep. Vertelde ze dat de verdachte haar kleren onder dwang had uitgedaan. Hij wilde met haar naar bed.

De vrouw is bang voor de vader van haar kind. Het is de tweede keer dat hij haar als boksbal heeft gebruikt. De eerste keer heeft ze geen aangifte gedaan. Maar nu is ze het zat. Ze wil hem niet meer bij haar in de buurt hebben.

De zaak zal op 13 januari 2021 verder worden behandeld.