Video – Radeloze moeder uit Suriname vraagt hulp voor kinderen

moeder Suriname

Een dramatische gebeurtenis voor deze moeder en haar 3 kinderen. Hun bloedeigen vader sneed hun buik open. Hij wilde een eind maken aan het leven van zijn 3 kindertjes

[quads id=1]

Een zeer pijnlijke video: Vandaag hebben moeder en kinderen het nog steeds zwaar. De kinderen zijn nog steeds niet helemaal hersteld. Dochterlief is pas nog geopereerd. Ze lijden nog steeds aan de gevolgen van hun vader. Ze wil er alles aan doen om haar knappe kinderen een toekomst te geven. Het leven is zwaar. Ze staat er helemaal alleen voor. Haar zoon vertelt precies wat hun vader met ze heeft gedaan.

[quads id=1]

Mama hoopt dat er wat verlichting kan komen in haar situatie. Het is te zwaar voor haar. Ze wilde niet naar de media stappen. Ze is bang voor hetgeen mensen zullen zeggen. Maar ze zit in nood. Ze heeft kleine opgroeiende kinderen. Hartverscheurend om te zien hoe deze moeder haar best doet voor haar kinderen. De kinderen verdienen dit echt niet. Moeder is radeloos. Laten we hopen dat dit bericht de juiste mensen kan bereiken. Geef daarom het bericht door aan iedereen. Het is hartverscheurend om te horen wat deze kinderen in hun leven hebben meegemaakt. Waarom doet een vader dit?

Moeder uit Suriname

[quads id=1]

De kinderen van mevrouw Gaitrie Dwarkapersad haalden 5 jaar geleden het nieuws nadat de vader een poging deed om de kinderen van het leven te beroven. De kinderen hebben het gelukkig overleefd maar ze leven nog steeds met de littekens en een trauma. Haar dochter die neergestoken was door papa is nog steeds onder medische behandeling vanwege de beschadiging aan haar darmen.

Video

[quads id=1]

Bekijk de video van mevrouw mevrouw Gaitrie Dwarkapersad, ze verblijven aan de Abdul Rahemanweg. Een zijstraat van de Jarikaba. De moeder van drie kinderen vertelt haar trieste verhaal. Bekijk de video en geef het door zodat moeder en kinderen wat steun kunnen krijgen. Moeder is te bereiken op het nummer +597 7466108

Bekijk hier de video en geef het door aan een ieder:

[quads id=1]

Andere verhalen en berichten

Mijn man is dood door mij en mijn zoon zegt dat hij Gramoxone gaat drinken – anoniem Paramaribo

Anoniem: De liefde is weg, moet ik haar toch terugnemen of niet? Paramaribo

Update moord te Suriname – 58-jarige sergeant vermoordt 46-jarige vrouw

Man drinkt Gramoxone online. Politie onderzoekt de zaak ~ Suriname

Anoniem – Ik wil scheiden maar ik ben bang dat hij mij gaat vermoorden ~ Paramaribo

Buitenlandse vrouw dood en in verre staat van ontbinding aangetroffen te Kasabaholo Paramaribo

[quads id=1]

Man uit Paramaribo mishandelt ‘Lukuman’ die naar bed is geweest met zijn uitlopende vriendin – politie Suriname

Mijn vader heeft mijn moeder het huis uit gegooid. Ik wil der niet in mijn huis – anoniem Paramaribo

2 thoughts on “Video – Radeloze moeder uit Suriname vraagt hulp voor kinderen

  1. Wat vreselijk hoe kan j j bloedeigen kinderen zoiets aandoen …mijn hart breekt..god zegen moeder met haar kinderen…en die man zal zn straf krijgen!:'(

Comments are closed.