Hans Huur, 11-jarige Lorenza en 3 anderen overleden na verkeersongeval – politie Suriname – Video familielid

verkeer Suriname

Hartverscheurend: De 49-jarige Hans Huur en de 11-jarige Lorenza Paulus zijn twee van de 5 overledenen na een dramatisch verkeersongeval in Suriname. De politie heeft zojuist alle 5 namen bekend gemaakt. Er liggen ook nog 4 kinderen in het ziekenhuis. De jongste is nog maar 8 jaartjes oud.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie en voor de volledige identiteitsgegevens van de slachtoffers. Bekijk ook een filmpje van 1 van de familieleden met een belangrijke boodschap. Geef het door aan een ieder. Kijk ook naar de eerdere video’s.  Wij van FamilieNieuws wensen alle gewonden heel veel beterschap toe en we wensen de getroffen families veel kracht en sterkte. Wilt u ook uw medeleven achterlaten? Dat kan.

[quads id=1]

Update van de politie

Update: Vijf doden en acht gewonden bij zware aanrijding aan de Afobakkaweg; personalia overledenen bekend. Bij een zware aanrijding tussen een pick-up en een busje op zondag 6 december omstreeks 15.40 uur aan de Afobakkaweg hebben vijf personen het leven gelaten en acht personen raakten gewond.
Alle vijf overledenen waren inzittenden van het busje inclusief de 49-jarige bestuurder Hansfried Runo Huur.

De personalia van de vier anderen zijn: Eniman Zandveld (48), de 53-jarige militair Leo Paulus, zijnde de man van Irene Sandar (41) en vader van het 11-jarig meisje Lorenza Paulus.

[quads id=1]

4 kinderen

De vijf gewonden die opgenomen zijn in het ziekenhuis zijn A.P. (44) en haar vier kinderen E.P (19), Y.Z. (16), U.Z. (12) en de 8-jarige R.Z. De gewonde slachtoffers zijn respectievelijk de vrouw en kinderen van Eniman Zandveld die om is gekomen bij deze aanrijding. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen ter obductie in beslag genomen. De verkeersunit van regio Midden is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

Luister hier een video van 1 van de nabestaanden. Het betreft het filmen tijdens een ongeval. Geef het door aan een ieder:

[quads id=1]

De politie schreef eerder:

[quads id=1]

Vijf doden en acht gewonden bij zware aanrijding aan de Afobakkaweg. Bij een zware aanrijding op zondag 6 december omstreeks 15.40 uur aan de Afobakkaweg hebben vijf personen, waar onder een militair het leven gelaten en acht personen raakten gewond.

Busje en truck

De politie van het bureau Paranam kreeg de melding van een aanrijding tussen een pick-up en een Noah busje. De wetsdienaren die de locatie voor onderzoek aandeden, constateerden dat beide voertuigen in tegenovergestelde richtingen reden over de Afobakkaweg.

[quads id=1]

Een gezin

In de pick-up zaten een moeder, een vader en een kind en in het bestelbusje tien personen inclusief  de bestuurder. Door tot nog toe onbekende oorzaak ontstond er tussen mast 18 en 19 een zware botsing tussen deze twee voertuigen.

Drie mannen, 1 vrouw en een meisje van het bestelbusje van wie de volledige personalia nog ontbreken lieten het leven en zaten bekneld in het bestelbusje. Met behulp van de brandweer werden de vijf levenloze lichamen uit het voertuig gehaald. De andere vijf raakten zwaar gewond en zijn met de ambulances afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis
Paramaribo.

[quads id=1]

De drie inzittenden van de pick-up deden per eigen gelegenheid de SEH aan. Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen. Het rijbewijs van de pick- up bestuurder is in beslag genomen. De vijf ontzielde lichamen zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie voor
obductie in beslag genomen.

Video’s

[quads id=1]

Voorlichter KBS over aanrijding Afobakkaweg:

[quads id=1]

verkeer Suriname