7 nieuwe besmetting in Suriname – Video – Jerry Sabajo was ook besmet

‘Het is december. We dansie, we genieten. Oe ne spang nanga covid’

Video –  Kijk naar de video van Jerry Sabajo. Hij is genezen van Covid. Hij vertelt zijn verhaal. Hij had geen hoge bloed of andere ziekte. Daarom is hij genezen.  Hij moest 2 weken in het Wanica ziekenhuis blijven. Hij hoopt dat zijn verhaal mensen bewust maakt: Covid maakt geen grap.

[quads id=1]

Overlijden er meer vrouwen dan mannen aan Covid in Suriname? Is er verschil tussen mannen en vrouwen? Of maakt het niets uit? Luister naar Dokter Panka. Hij vertelt over de situatie op de intensive care. We hebben nu 2 personen op de ICU in onze ziekenhuizen

[quads id=1]

Er zijn vandaag 80 testen gedaan in Suriname en daaruit is 7 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 10 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 1330 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

Jerry Sabajo was besmet

Wie Covid-19 van dichtbij heeft meegemaakt springt anders om met deze gevaarlijke ziekte. Het is alles behalve een pretje. Ook voor Jerry Sabajo uit Pierre Kondre was het niet makkelijk. Hij vertelt zijn verhaal in onderstaande video. Kijk, luister en geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

[quads id=1]

Maatregelen

Niet iedereen houdt zich aan de covid-19 maatregelen. Het lijkt voor sommige zo ver weg. Sommige lappen de regels aan hun laars. Maar niet de mensen die het van dichtbij hebben meegemaakt. Ze hebben aan de lijve ondervonden wat deze ziekte kan doen. Net zoals Jerry. Hij is inmiddels genezen en kan nu gelukkig zijn verhaal delen

Video

Bekijk hier de 100ste uitzending van het Covid-19 journaal. Luister naar het verhaal van Jerry Sabajo. Hij was ook besmet. Luister ook naar Dokter Panka omtrent de situatie op de ICU. Kijk vanaf minuut 5.19. Geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland