Man uit Suriname gooit bord op vrouw omdat ze naar een feestje was

vrouw vriend politie

Ze was de hele nacht naar een feestje en hun dochtertje had ze bij een familielid achtergelaten. Ze kwam pas in de ochtenduren thuis.

Daar was haar man helemaal niet blij mee toen hij onverwachts thuiskwam van een missie en het tweetal niet thuis aantrof

De ruzie liep uit de hand en hij verwondde zijn vrouw door een bord op haar te gooien. Ze heeft aangifte gedaan. Bekijk het bericht voor meer informatie. Een man mag zijn vrouw niet slaan!

Boze man gooit glazen bord op vrouw. Een vrouw is in het district Wanica Suriname mishandeld. De politie kreeg de melding van de mishandeling binnen en ging naar de plaats voor een onderzoek. De vrouw vertelde dat haar man op detachering was. Dat schreef Times Suriname

Zij was naar een feestje gegaan waar zij alcohol had gedronken. Haar dochter had ze bij een familielid achtergelaten. De volgende ochtend ging ze naar huis en ontdekte tot haar verbazing dat haar man reeds thuis was, hoewel hij enkele dagen later zou moeten komen. Hij wilde weten waar zij naartoe was gegaan, hetgeen zij hem vertelde.

Ook wilde hij weten waar hun dochter was. De man werd boos toen hij hoorde dat ze bij een familielid was achtergelaten. Hij gooide een glazen eetbord op de vrouw. Zij liep een snijwond aan haar buik op. De vrouw schakelde de politie in. De politie stelde een onderzoek in.

Note: Eerder stond geschreven dat de meneer een militair was. Maar dat blijkt NIET zo.