Cintha uit Paramaribo heeft kleding voor kinderen uit Suriname – Heb je interesse?

kinderen Nederland Suriname

Een heel mooi gebaar van Cintha uit Paramaribo.

Samen met haar familieleden uit Nederland heeft ze kinderkleding (meer voor meisjes) en speeltjes gekregen om een paar kinderen in Suriname blij te maken. Cintha heeft ons gevraagd om haar bericht te publiceren zodat ze 4 of 5 gezinnen uit Paramaribo kan helpen.

[quads id=1]

Ken jij een gezin die gedurende deze moeilijke periode wat kleding kan gebruiken? Of kun je zelf wat kleding gebruiken voor de kids? Laat het ons dan weten in de reacties hier onder het bericht. Cintha zal zelf contact opnemen met jou. Bekijk haar bericht voor meer informatie en details en geef het door aan anderen zodat ze ook kunnen reageren. Samen staan we sterk mensen.

[quads id=1]

We zijn belangrijk voor anderen. Geef! Het hoeft niet altijd door middel van geld of spullen. Soms is een luisterend oor of een lief gebaar al voldoende. Wil je ook iemand ondersteunen tijdens deze moeilijke periode? Laat het ons weten. Samen staan we sterk

[quads id=1]

Lieve mensen

Ik ben Cintha uit Paramaribo. In deze tijd dat veel mensen het moeilijk hebben om financieel rond te komen, is het voor sommige gezinnen moeilijk om eten te kopen, laat staan kleding voor hun kinderen. Ik heb van familie uit Nederland kinderkleding (geschikt voor de tropen) en veel speelgoed (knuffels) gekregen om aan arme gezinnen te geven.

Welk gezin kan ik hiermee blij maken, liefst een gezin met dochters tussen 1 en 11 jaar.

[quads id=1]

Wilt u een pakket ontvangen? Of kent u iemand die het goed kan gebruiken? Laat u dat dan aub weten in de comments/reacties onder dit bericht op FamilieNieuws of onder het bericht op de Facebookpagina.  Ik zal dan contact met u maken. U moet mij dan laten weten waar ik de spullen kan afgeven, en het liefst de leeftijden van de kinderen doorgeven hoor. Graag in Paramaribo.

Samen staan we sterk

In deze moeilijke tijden zouden we meer mogen omkijken naar een ander die het nog moeilijker heeft dan u zelf. Misschien hebt u thuis wat liggen. Iets wat u niet gebruikt, maar waarmee u wel een ander blij kunt maken. Een luisterend oor, hulp bieden met boodschappen doen voor de senioren burger is ook een mooi gebaar..

Bedankt voor uw reactie..
Vriendelijke groeten van Cintha

[quads id=1]

11 thoughts on “Cintha uit Paramaribo heeft kleding voor kinderen uit Suriname – Heb je interesse?

 1. Hallo allen
  Vermeld aub hoe ik u kan bereiken.ik zie reacties hier maar deze zijn anoniem.Reageer met je fb naam dan kan ik een bericht sturen voor info naar jullie.vermeld de leeftijd van de kinderen ook en uw woon omgeving..
  Groetjes
  Cintha

 2. Ik heb 3 nichtjes en een neefje ,2jr ,6jr ,8jr en een jonge va 5jr kän ik ook wat kleren voor ze ,me broertje woon aan de bijlhoutweg para

 3. Hi k ken iemand die het echt hard nodig heeft ze heeft 4 kinderen de moeder kan niet meer werken van wegen een grote operatie kunt u mij een bericht sturen voor meer informatie ze zal echt blij mee zijn Cintha

 4. Ik heb 1 namelijk ze is 2jaar oud en hebt het ook moeilijk dus zo ook blij zijn als ik in aamerking zou komen

 5. Maar als jullie hier anoniem reageren hoe gaat degene jullie kunnen contacten?succes hoor

 6. Goedemorgen ik ken wel een dame die het heel hard nodig heeft. Ze heeft 2 meisjes nl 1 van 5 en 1 van 11jaar. Verder heeft ze 3 jongens. 1jr, 3jr, 12jr.
  Ze werkt heel hard de eindjes bij elkaar te knopen, en geloof me het lukt niet altijd. zou heel erg dankbaar zijn als ze in aanmerking zou komen.

 7. Hi k ken wel n dame die het hrd nodig heeft hoor. Z woont op kwarasang 2 kids tussn 1 jaar en 4

Comments are closed.