1 nieuwe besmetting in Suriname – Video – Geen versoepeling in Nederland

De mensen in Nederland hoopten op een versoepeling tijdens de feestdagen en de kerst vakantie. Ze willen zo graag kerst samen vieren. maar helaas:

[quads id=1]

Video –  In Nederland gaat het niet al te best: RIVM meldt 43.000 positieve tests in week tijd. Er komt geen versoepeling van de coronamaatregelen tijdens de feestdagen, heeft premier Mark Rutte dinsdagavond bekendgemaakt tijdens een persconferentie. Bekijk de video daarvan

[quads id=1]

Er zijn vandaag 80 testen gedaan in Suriname en daaruit is 1 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 6BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 1219 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

Nederland

Een paar weken geleden suggereerde Rutte dat de coronamaatregelen met de feestdagen mogelijk iets versoepeld konden worden, maar daarna verslechterden de besmettingscijfers.

[quads id=1]

Dinsdag maakte het RIVM bekend dat in de afgelopen week ruim 43.000 mensen positief testten op het coronavirus. Bekijk de video daarvan hieronder. En lees NU.nl voor meer informatie.

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

[quads id=1]

Bekijk de video van de persconferentie in Nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland