Surinaamse zangeres Valerie Linger vrij plotseling overleden – foto’s en video’s

Valerie Linger Suriname

Here God waarom geeft u mij deze last te dragen

De jonge knappe zangeres Valerie Linger uit Suriname is vrij plotseling overleden. Lees de overige hartverscheurende woorden van haar vader tevens zanger Carlos Linger. En bekijk de vele gedeelde condoleances foto’s en video’s van haar

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen, haar familieleden, vrienden en muziekcollega’s heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven achterlaten? Dat kan. We nemen helaas weer afscheid van een jong leven. Valerie heeft ons veel te vroeg verlaten.

[quads id=1]

Overleden

Valerie Linger

Here God waarom geeft u mij deze last te dragen 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭whyyyyyyyy. Mie pietjieng no deh moro 😭😭😭😭Masra Gado karie ing kong na oso. Dedeh sang yu du dedeh yu hatie futru 😭😭😭😭😭😭😭😭
~ Callie Linka ~

Bekijk hier wat video’s van haar

[quads id=1]

The legend of Suriname schreef:

[quads id=1]

Ik ben er nog steeds stil van en kan het niet bevatten. Gisteren is Valerie Linger vrij plotseling overleden. Valerie was de oudste dochter van zanger Carlos Linger. The Legends from Suriname condoleert de ouders, zussen, familie, vrienden en kennissen met dit groot verlies πŸ™πŸ½ Rust zacht Valerie, nu mag je zingen voor onze lieve Heer daarboven πŸ™πŸ½

Bekijk de overige condoleances en gedeelde foto’s

[quads id=1]