Nog maar 8 active cases in Suriname – Video – Ga testen bij klachten!

Heb je griep? Of is het Covid?  Je weet pas dat het GEEN Covid-19 is als je je laat testen!

Video –  Sommige mensen in Suriname laten zich niet graag laten testen. Huisartsen hebben opgemerkt dat mensen weigeren hun advies om te testen op te volgen.

[quads id=1]

Als men zich niet laat testen weten we ook niet wie wel en niet ziek is. Bekijk de video voor meer informatie en luister naar de oproep van de arts. Heb je klachten Laat je aub testen!! Alleen dan kunnen we vechten tegen het virus. Geef het door aan iedereen.

[quads id=1]

Het gaat ontzettend goed. Het aantal active cases in Suriname is onder de 10! Er zijn vandaag 36 testen gedaan in Suriname en daaruit is 1 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 8 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 1303. Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

[quads id=1]

Laat jezelf testen bij klachten

Heel belangrijk is dat je je laat testen zo gauw er klachten zijn. Het is ook goed te weten dat het oplopen van een gewoon griepje al een duidelijke aanwijzing is dat u vatbaar kunt zijn voor het covid-19 virus. Hoe weet je wat je hebt? Door jezelf te laten testen!

[quads id=1]

Mensen laten zich niet graag testen

Dokter Ritsh Dhanpat, lid van het Outbreak Management team van Suriname, laat weten dat er gemerkt is dat mensen zich niet graag laten testen. Mensen die door hun huisarts geadviseerd worden om te gaan testen weigeren vaak en gaan niet voor de test. Bij deze een oproep van de dokter: Laat je testen! Alleen dan weten we of we echt goed bezig zijn met covid in ons land.

Video

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Video

[quads id=1]

Bekijk hieronder een nieuwe aflevering van het Covid-19 journaal. Kijk vanaf minuut 12.02. Luister naar de belangrijke oproep van de dokter. Geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland