Meisje en meerdere mensen overleden in het verkeer – politie Suriname – video’s

verkeer Suriname

Heel erg dit: Meerdere families in die rouw de komende feestdagen. Er zijn 5 mensen overleden na een vreselijk verkeersongeval in Suriname. Een meisje is 1 van de dodelijke slachtoffers. Ook een militair is om het leven gekomen. De foto’s en de video’s zijn triest om te zien. Wat een verdriet in de laatste maand van het jaar.

[quads id=1]

Bekijk hier het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Kijk ook naar wat nieuwe video’s erover. We wensen de zwaargewonde personen veel beterschap toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Politie Suriname:

[quads id=1]

Vijf doden en acht gewonden bij zware aanrijding aan de Afobakkaweg. Bij een zware aanrijding op zondag 6 december omstreeks 15.40 uur aan de Afobakkaweg hebben vijf personen, waar onder een militair het leven gelaten en acht personen raakten gewond.

Busje en truck

De politie van het bureau Paranam kreeg de melding van een aanrijding tussen een pick-up en een Noah busje. De wetsdienaren die de locatie voor onderzoek aandeden, constateerden dat beide voertuigen in tegenovergestelde richtingen reden over de Afobakkaweg.

[quads id=1]

Een gezin

In de pick-up zaten een moeder, een vader en een kind en in het bestelbusje tien personen inclusief  de bestuurder. Door tot nog toe onbekende oorzaak ontstond er tussen mast 18 en 19 een zware botsing tussen deze twee voertuigen.

Drie mannen, 1 vrouw en een meisje van het bestelbusje van wie de volledige personalia nog ontbreken lieten het leven en zaten bekneld in het bestelbusje. Met behulp van de brandweer werden de vijf levenloze lichamen uit het voertuig gehaald. De andere vijf raakten zwaar gewond en zijn met de ambulances afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis
Paramaribo.

[quads id=1]

De drie inzittenden van de pick-up deden per eigen gelegenheid de SEH aan. Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen. Het rijbewijs van de pick- up bestuurder is in beslag genomen. De vijf ontzielde lichamen zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie voor
obductie in beslag genomen.

Video’s

[quads id=1]Voorlichter KBS over aanrijding Afobakkaweg:

[quads id=1]