44-jarige vrouw in Paramaribo doodgereden – video en foto’s – politie Suriname

zwartenhovenbrugstraat Paramaribo

Een triest ongeval aan de Zwartenhovenbrugstraat te Paramaribo

Een foute inschatting van een autobestuurster zorgde ervoor dat een jonge winkelierster tussen een auto en een koelkast belandde. Vlak voor haar winkel. Ze overleed ter plekke.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd in de stad Paramaribo. Bekijk ook de identiteitsgegevens van het dodelijk slachtoffer. Bekijk de foto’s en video van het incident. We wensen de nabestaanden heel veel kracht toe.

Politie Schreef het volgende:

[quads id=1]

Winkelierster dodelijk aangereden in winkelpand. De 44-jarige winkelierster Qiandi CHEN gehuwd LIN is op zaterdag 5 december overleden, nadat een auto tegen het winkelpand was opgereden. Via het Command Center werd de politie van het bureau Nieuwe Haven in kennis gesteld van een verkeersongeval met zware persoonlijke ongelukken op de hoek van de Zwartenhovenbrug- en de Commissarisstraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Bij aankomst van de politieambtenaren op de locatie bleek het te gaan om een aanrijding tussen twee voertuigen, waarbij één der voertuigen tegen het
winkelpand was opgereden. De winkelierster die nabij de ingang stond om haar koelkast aan te vullen werd aangereden en raakte daarbij bekneld tussen de koelkast en de auto.

Bij aankomst van de ambulance bleek Qiandi het leven te hebben gelaten.
Nader onderzoek wees uit dat bestuurder B. met zijn grijsgelakte bestelbusje over de Zwartenhovenbrugstraat reed, komende vanuit de richting van het Molenpad gaande in die van de Dr. Sophie Redmondstraat, terwijl de bestuurder G. met haar wit gelakte auto vanuit de Commissarisstraat reed, in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Zij verleende hierbij geen voorrang aan het verkeer, over de Zwartenhovenbrugstraat met als gevolg de aanrijding.

[quads id=1]

Door de slag belandde het voertuig van B. tegen het winkelpand met voor de winkelierster het noodlottige gevolg.

Beide bestuurders die in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs
verkeerden niet onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de veroorzaakster G. is hangende het onderzoek ingevorderd. Zij is voorgeleid bij de hulpofficier van Justitie en wordt het dossier ter zake voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van de winkelierster is na overleg met het Openbaar
Ministerie ter obductie in beslag genomen. De verkeersunit van regio Paramaribo is belast met deze aanrijding.

zwartenhovenbrugstraat Paramaribo

Video en foto’s van Ryan B.