Video’s – Volwassenen en kinderen betrokken bij verkeersongeval nabij Moengo – Suriname

Wat dramatische dag in Suriname.

Wederom een groot ongeval. Dit keer in de buurt van Moengo. Er zouden 4 kinderen bij betrokken zijn. Een aantal van de slachtoffers is vervoerd naar Frans – Guyana

[quads id=1]

Er zijn video’s hiervan binnengekomen. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de video’s. De 1 gelooft in moffo jari, de ander niet. Maar 1 ding is wel belangrijk: Wees voorzichtig in het verkeer. Altijd.

Nabij Moengo

[quads id=1]

Nog een verkeersongeval in Suriname vandaag. Er zijn maar liefs 9 mensen bij betrokken. Het gaat dit keer om een verkeersongeval aan de Oost-Westverbinding, nabij Moengo. Een aantal van de slachtoffers is op eigen gelegenheid naar de Franse kant gegaan voor medische zorg.

Ook 4 kinderen

[quads id=1]

Politiewoordvoerder, inspecteur Rachel Deekman, zegt aan Starnieuws dat er in het betrokken Noah-busje vijf volwassenen en vier kinderen zaten. De oorzaak van het verkeersongeval is nog niet bekend.

Wel een rijbewijs

De bestuurder zou zijn been hebben gebroken en iemand anders heeft een kapwond op zijn hoofd opgelopen. De overige inzittenden hebben schaafwonden opgelopen. De bestuurder is WEL in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Starnieuws

Video’s

[quads id=1]

Bekijk de volgende video’s ervan. Video’s zijn binnengekomen via Facebook.

Later meer in het officiële politiebericht