Man wil naar Nederland reizen met verboden middelen – politie Suriname

Amsterdam Paramaribo

Je zou haast denken dat men vanwege de corona, dit soort extra risico’s niet zou durven nemen.

Nee hoor, sommige criminelen zijn niet te stoppen. Alhoewel, deze 52 jarige man is wel gestopt door het BID team van luchthaven Zanderij.

[quads id=1]

Hij kon helaas niet meer mee op het vliegtuig naar Amsterdam. En de drugs in zijn koffer moest hij ook inleveren. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Hoe zal hij de komende feestdagen doorbrengen?

[quads id=1]

Luchthaven Zanderij Paramaribo

BID team houdt drugskoerier aan op de J.A.P. luchthaven. Het Bestrijding Internationale Drugteam (BID) van de politie heeft op donderdag 26 november de 52-jarige R.L. aangehouden op de J.A. Pengel internationale luchthaven te Zanderij.

Vliegtuig naar Nederland

[quads id=1]

R. stond op het punt te vertrekken naar Nederland, maar viel bij de visitatie door de mand toen er in totaal 820 gram cocaïne in zijn reiskoffer werd ontdekt. De drug zat in een pot verborgen tussen zijn kleren.

Hij is opgesloten

De drugskoerier R. werd aangehouden en voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Narcotica Brigade. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

[quads id=1]