Help! Ik ben opzoek naar René uit Nederland, hij woont nu in Suriname

opzoek Nederland Suriname

Hallo FamilieNieuws. Ik ben opzoek naar René. Ik weet dat het zoeken is naar een speld in een hooiberg. Maar ik ga het toch proberen. Misschien zijn er mensen, vrienden of familieleden die hem herkennen in mijn verhaal. En wie weet kunnen we elkaar toch terugvinden. Ik ben hem uit het oog verloren, maar niet uit het hart.

[quads id=1]

Hallo Iedereen. Lees hier de oproep van Nathalie. Ze heeft René jaren geleden ontmoet in Nederland. In Amsterdam Zuidoost. Het vermoeden bestaat dat hij nu in Paramaribo woont. Ze wil hem dolgraag weer ontmoeten. Lees haar oproep, geef het door aan iedereen, misschien..heel misschien lukt het haar om toch weer in contact met hem te komen. You never know. We kijken uit naar de reacties.

[quads id=1]

Nathalie uit Nederland

Hallo iedereen, Ik ben Nathalie uit Nederland. Ik ben al en tijd opzoek naar René. Ik denk dat hij geen Facebook heeft. Ik ben al zo lang op zoek. Daarom wil ik het nu via deze weg proberen. Ik hoop hierdoor in contact te komen met René. Of misschien kan ik familie of bekenden van hem bereiken die hem wel herkennen in mijn verhaal.

Onze ontmoeting

[quads id=1]

Ik heb René ontmoet ik 2003 via een sollicitatie op een bijeenkomst in Amsterdam Zuidoost wij hebben toen kennis gemaakt en we hebben telefoonnummers uitgewisseld. We hebben 1 keer afgesproken. Wij zijn toen wat gaan drinken in de stad van AMSTERDAM en een hele leuke avond gehad. Een avond die ik nooit meer zal vergeten. Hij heeft veel verteld over zijn familie. HIj sprak ook nog over toekomst plannen met mij. Hij toonde zoveel respect voor mij en was zo lief. Niet opdringerig.

Niet opdringerig

Hij heeft me netjes diezelfde avond thuis af gezet Nee, we hebben NIET gedaan. Hij zou mij bellen. ONGELOVELIJK MAAR WAAR, mijn telefoon is de volgende dag gestolen. Ik was daardoor al mijn telefoonnummers en contacten kwijtgeraakt. Hij kon mij niet meer bellen en ik hem ook niet. Ik heb hem dus nooit meer gezien. Maar ik ben hem ook nooit meer vergeten. Ik hoop echt dat ik hem via deze weg…weer snel mag zien.

[quads id=1]

Lieve René,
Als jij dit leest of iemand dat hem kent ik zou graag weer met jou in contact willen komen gewoon om te weten hoe het met jou gaat en ben erg benieuwd naar je.

Over René

Beschrijving van René toen der tijd.

*Licht van huidskleur / lang tenger postuur
*(Schatting) geboorte jaar 1979 /1983 geb. in Nederland

* Surinaamse (vader) Witte (moeder)

* René heeft ook een zusje van NIET dezelfde Surinaamse vader zij heeft een witte vader

Ik hoop echt dat hij iemand bekend voorkomt Ik kijk uit naar jullie reacties. Alvast bedankt voor het willen helpen, delen en meezoeken.

[quads id=1]

Voorbeeldfoto

Ps. Onderstaande foto is niet van René, maar hij lijkt wel heel erg op deze bekende Nederlandse acteur. Ik stuur de foto mee als voorbeeld. Ik heb helaas niet echt een foto van hem zelf.

opzoek Nederland Suriname
Let op: Dit is een voorbeeld foto

Mvg Nathalie

[quads id=1]

P.S. Ben je ook opzoek naar iemand? Stuur ons jouw verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder of op onze Facebook pagina reageren op deze oproep

One thought on “Help! Ik ben opzoek naar René uit Nederland, hij woont nu in Suriname

  1. Probeer hem ook te zoeken via TikTok, ik zie daar veel mensen een zoektocht beginnen!

Comments are closed.