0 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – verkorte quarantaine reizigers Paramaribo

klm slm Paramaribo

“Helaas is het totaal aantal coronadoden in Suriname vandaag gestegen. Dat heeft de minister zojuist aangegeven. Het is echter nog niet te zien op de gepubliceerde status.”

[quads id=1]

Video – ‘Als we blijven feesten zullen we landgenoten verliezen!!’ Dat heeft minister Amar Ramadhin vandaag gezegd tijdens de zojuist gehouden video statement. Hij heeft de maatregelen die vanaf morgen zullen gelden gepresenteerd.

Er is GEEN versoepeling. Wel is het aantal dagen dat reizigers in quarantaine moeten blijven verkort! Bekijk het bericht en de video voor meer informatie. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

We wensen de nabestaanden van de coronadode in ons land veel sterkte met het verlies. Er zijn vandaag 24 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 0 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 11 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu1264 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

[quads id=1]

klm slm ParamariboStatement minister

Ondanks de stabiele situatie, uit de bewindsman zijn bezorgdheid over het huidig straatbeeld. “Er zijn consequent steeds meer feesten. Er zijn steeds meer plekken die de regels overschrijden. Social media staat er bol van. Het is december. Wij weten dat wij met z´n allen in de feeststemming zijn.

Ik wil echter benadrukken dat wij landgenoten zullen verliezen als dit gedrag verder gaat. Het is onherroepelijk dat er meer Surinamers in ziekenhuizen zullen belanden. Besmettingen zullen ongetwijfeld toenemen als wij dit gedrag voortzetten. Wij blijven een beroep doen op de eigen verantwoordelijkheid van u als burger”, aldus de volksgezondheid-minister in zijn toespraak naar de samenleving.

[quads id=1]

Kortere quarantaine

Studies hebben aangetoond dat de besmettelijkheid het hoogst is in de eerste week na besmetting. Er na goed overleg besloten om de quarantaine periode van 10 dagen te verkorten naar 7 dagen. Dat is goed nieuws voor de mensen die afreizen naar Suriname. De grens blijft namelijk partieel open voor vakantie en commerciële vluchten uit oa Amsterdam. U kunt uw tickets boeken via het reisbureau of rechtstreeks op de website van bijvoorbeeld KLM en SLM

Video

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Video

[quads id=1]

Bekijk hieronder de beelden van de zojuist gehouden videostatement van minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland