Nog ‘maar’ 13 active cases in Suriname

Het gaat nog steeds heel erg goed in Suriname. Het aantal nieuwe besmettingen blijft enorm laag. Laten we het zo houden mensen. Samen komen we er wel doorheen. 

[quads id=1]

Er zijn vandaag 117 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 2 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 13 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. (Let wel: dit zijn BEVESTIGDE gevallen). Het aantal mensen in quarantaine is nu 1264 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland