Vierjarige mohamed verdronken – politie Suriname

overleden jongen water

Een zeer triest bericht van overlijden. Hij had zich zo erop verheugd om kinderdag te vieren op school

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de dood van een 4-jarige jongen. De jongen, genaamd Mohamed, is verdronken nadat hij in een waterbak viel. Hij was alleen thuis met zijn stiefmoeder.

Lees het bericht om te weten wat er precies is gebeurd. Een hele erge en traumatische gebeurtenis voor het gezin. We wensen hen allemaal en de overige familieleden heel veel kracht met het verlies van Mohamed. Wilt u ook uw medeleven achterlaten? Dat kan.

Vierjarig jongetje valt in waterbak en verdrinkt. Mohamed Shayar Karimbaks is op donderdag 3 december na vermoedelijk in een waterbak te zijn gevallen, door verdrinking komen te overlijden.
De politie van het bureau Henar deed na de melding van de verdrinking het adres aan voor onderzoek. Gebleken is dat het jongetje met zijn vader en stiefmoeder op het adres woonachtig was.

Voor het gebeuren was Shayar alleen met zijn stiefmoeder thuis en zaten zij in de woonkamer naar de televisie te kijken. Op een bepaald moment viel Shayar in slaap, waardoor de stiefmoeder besloot ook een middagdutje te doen. Na enige tijd werd de vrouw wakker en zag Shayar niet in de woonkamer, terwijl de voordeur openstond. Ze haastte zich naar buiten en op het erf ontdekte ze dat een deel van een stenen waterbak openstond. Ze trof vervolgens het jongetje in de stenen bak aan met zijn hoofd naar onder en zijn benen in de lucht.

De stiefmoeder raakte in paniek, haalde Shayar uit de waterbak en zag dat er schuim uit zijn mond en neus kwam. Ze trok zijn kleren uit, maar de jongen vertoonde geen teken van leven meer. Ze riep om hulp en naaste familieleden en buurtbewoners gingen op haar hulpgeroep af. Reanimatie leverde niet het gewenste resultaat op.

Een arts stelde de dood door verdrinking vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Shayar afgestaan aan de nabestaanden.

De 4 jarige oud leerling Os Klein Henar Nickerie.
Hij had zich zo verheugd voor kinderdag viering op school.
Hij wordt vrijdag ten grave gedragen
Actionnieuws Suriname

overleden jongen water
Foto van Actionnieuws Suriname