Video’s – HIV en AIDS in Suriname – Info van Diakonessen ziekenhuis Paramaribo

ziekenhuis Paramaribo

Sommige mensen in Suriname weten niet eens dat ze besmet zijn!!

Naar schatting leeft 1,3 procent van de volwassenen in Suriname met HIV. Momenteel worden er 500 personen, die aan deze infectieziekte lijden, behandeld en begeleid in het Diakonessen ziekenhuis te Paramaribo.

[quads id=1]

Video’s – Bekijk de persoonlijke verhalen van Gloria Summerville en Janice Telgt – Kijk ook mee en luister naar de belangrijke informatie over de ziekte in Suriname. Luister naar de artsen van het Diakonessen ziekenhuis. De voornaamste reden van HIV- besmetting is onveilige omgang. Maar er zijn ook vele andere manieren om de ziekte te krijgen! Het hebben van HIV betekent NIET het einde van je leven. Geef deze belangrijke informatie video’s door aan een ieder. Discriminatie moet stoppen!

[quads id=1]

Testen!

Met een vroegtijdige behandeling en begeleiding en een gezonde leefstijl, is het mogelijk om met deze levenslange infectieziekte, een lang leven te lijden. Dus laat jezelf testen! Ben je positief?? Dat betekent zeker niet het einde van je leven. Het wel is wel belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Dus sab joe status!!

1 december

[quads id=1]

ziekenhuis Paramaribo

Wereldwijd wordt op 1 december Wereld Aidsdag herdacht. Op deze jaarlijkse dag staat de strijd tegen aids in de schijnwerpers en wordt opgeroepen tot meer solidariteit voor mensen met hiv en aids. Ook in Suriname is er aandacht hiervoor. Er is gesproken met dr. Lycke Woittiez Internist-Infectioloog en Veronica Afroedoe, verpleegkundige counselor, van het Diakonessen Ziekenhuis.

Video’s

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

Stop hiv stigma

Luister naar Gloria Summerville
Ik ben hiv positief ben hiv niet
Jouw steun is goudwaard .
“Steun Stichting Het Rode Lint ” via
https://tikkie.me/pay/dq1scm4ns1q7qvf12q0u

Kennen jullie het bijzondere verhaal van Janice Telgt:

[quads id=1]

Lees ook
Video – 40-jarige Gloria Summerville is HIV positief. Wereld Aids Dag

Video – 42-jarige Janice Telgt leeft al 17 jaar met HIV – 1 december Wereld Aidsdag