Video – Familieproblemen aan de Jahangierweg in Suriname

Familie Jahangier Suriname

Ruzie aan de Jahangierweg in Suriname. Familieleden die niet meer door 1 deur kunnen. Het is een gehaal en getrek. Is het jaloezie of misgunning? Waarom gaat deze familie zo met elkaar om?

[quads id=1]

Meneer Jahangier weet niet wat de familie precies tegen hem heeft? Hij denkt zelf dat ze jaloers zijn en dat ze het niet aan kunnen zien dat het goed met hem gaat. Misgunners?? De problemen stapelen zich op. Hij is het zat. Hij praat samen met zijn vader met de media. Bekijk de video ervan en geef het door aan belanghebbenden. Weten jullie hoe ze dit probleem moeten oplossen? Misschien is het tijd om te verhuizen? Wat deze familie nodig heeft is goed advies. Wat denken jullie?

[quads id=1]

Familie aan de Jahangierweg te Paramaribo

Familie Jahangier Suriname
Uit Privacy redenen wil Rohiet niet volledig in beeld

Rohiet Jahangier is naar de media gestapt. Hij wil graag zijn verhaal delen met de gemeenschap. Tevens wil hij ingaan op een aantal beschuldigingen die men geuit heeft. Het gaat over de situatie aan de Jahangierweg. Alleen maar familieproblemen.

Familieruzie

[quads id=1]

Meneer jahangier doet het zakelijk goed en hij denkt dat zijn familie jaloers is. Ze willen hem niet zien groeien en maken overal een probleem van. Dit probleem met de familie is nu al jarenlang gaande. Het loopt steeds meer uit de hand. Rohiet vertelt wat er allemaal gaande is in een gesprek met TBN Prime alert.

Video

[quads id=1]

Bekijk de video van TBN Prime Alert:

Andere verhalen en berichten
Familieruzie door kokosnoten in Coronie

Ik haat mezelf omdat ik jaloers ben op mijn zusje – anoniem Paramaribo

Familieruzie te Paramaribo na scheiding (video)

Video – ‘De buurvrouw heeft mijn pasgeboren baby gestolen’ Graciële uit Paramaribo

[quads id=1]

Vrouw mishandeld door stiefzoon en zijn vrouw

Man uit Paramaribo steekt zoon van zijn zus neer en mishandelt zijn vrouw – politie Suriname

Disclaimer: Let op: Dit is het verhaal van Rohiet Jahangier. Dit is zijn persoonlijke ervaring dus ZIJN deel van het verhaal. Niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is de wederpartij vrij om hierop te reageren. Hetzij onder de comments of anoniem