De moordverdachten van Randjiet Kisoensingh in Paramaribo – Video’s – politie Suriname

Dit is heel erg!

Hierbij het officiële politie bericht omtrent de aanhouding van de 4 verdachten.

[quads id=1]

1 van de 4 verdachten is pas 19 jaar. 2 hebben bekend dat ze Randjiet Kisoensingh op wrede wijze hebben vermoord in Paramaribo tijdens Sefidensi.

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de eerdere video’s hierover. Good job KPS. We wensen de familieleden en de overige nabestaanden ontzettend veel sterkte toe. Vreselijk dat deze dingen in ons land gebeuren. Waarom doen deze jonge mannen dit?

[quads id=1]

Lees ook: Video – Sila Kisoensingh: Mijn broer Randjit is doodgestoken in Paramaribo”

politie Paramaribo

Update: Slachtoffer beroving doodgestoken; vier verdachten aangehouden. De afdeling Kapitale Delicten heeft in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), in de roofmoord zaak aan de Wilhelminastraat, 2 verdachten opgespoord en aangehouden. Een van hen is de 19-jarige S.T. De aanhouding van deze verdachten resulteerde in de aanhouding van de twee hoofdverdachten. Het gaat hierbij om de 23-jarige G.T. en Z.E. (22).

[quads id=1]

Lees ook: Video ‘s – Dodelijke beroving in Paramaribo tijdens Srefidensi – politie Suriname

Beide hoofdverdachten hebben inmiddels een volmondige bekentenis afgelegd. Het scherp voorwerp waarmee het slachtoffer Randjiet Kisoensingh in de late avond van woensdag 25 november is neergestoken, is nog niet achterhaald.
Alle vier verdachten zijn bij een hulpofficier van Justitie voorgeleid. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn 3 verdachten in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Bekijk hier een video ervan:

Sila Kisoensingh, de zus van het slachtoffer vertelt aan radio ABC online wat er precies gebeurd is.

Luister naar de video van ABC online:

[quads id=1]

overleden Paramaribo
De overleden Randjiet Kisoensingh