2 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – Covid-19 audio boek voor kinderen

Het gaat goed Suriname. We hebben nog 15 active cases in ons land. Let wel: dit zijn bevestigde cases!!.

Mellisa Santokhi – Seenacherry zegt: ‘Als we deze ziekte onder controle willen krijgen, moeten we allemaal meehelpen. Jij dus ook!’

[quads id=1]

Video – Onze first lady introduceert vandaag de audiovisuele versie van het boek: ‘Voorlichting aan kinderen en jeugdigen over coronavirus en COVID-19’. Het boek is zojuist gelanceerd en je kunt hem hier via ons bekijken. Kijk het samen met je kinderen. Maar ook samen met volwassenen. Wij kunnen er namelijk ook heel veel van leren. Geef het daarom door aan iedereen!

[quads id=1]

Er zijn vandaag 121 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 2 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 15 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 1432 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

[quads id=1]

Audiovisuele boek

De first lady introduceert een heel mooi boek voor kinderen. Een belangrijk audiovisueel boek over de corona. In dit prachtige boek special gemaakt voor kinderen wordt alles goed uitgelegd. Het is niet alleen voor kinderen. Het boek is ook voor volwassenen zeer interessant en zelf zij kunnen er iets van leren.

[quads id=1]

First lady Mellisa Seencherry-Santokhi mocht uit handen van Hu-Ramdas als eerste de audiovisuele versie van het boek: ‘Voorlichting aan kinderen en jeugdigen over coronavirus en COVID-19’ ontvangen. Bekijk en luister het boek samen met de kinderen. Geef het door aan iedereen zodat ze allemaal weer even op de hoogte gehouden worden. Alles wordt namelijk nog even op een rijtje gezet.

Video

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

[quads id=1]

Veel kijk- en luisterplezier. Hou je aan de afspraken want als we deze ziekte onder controle willen krijgen moeten we allemaal meehelpen. Jij dus ook.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland