‘Zwangere’ vrouw reist met buik vol drugs – buitenland

zwanger Brazilië

Het leek een perfect plan om drugs te smokkelen, maar helaas deze vrouw is ontmaskerd. De ‘zwangere’ vrouw is de grens naar Brazilië overstoken met een buik vol drugs. De drugs zat verstopt in een uitgeholde Watermeloen. Men wordt steeds creatiever.

Hoe komen ze erop?  Zelfs de politie was onder de indruk. Ze plaatsten de foto’s op social media. Lees hoeveel de arme vrouw ervoor zou krijgen? Dit bewijst hoe moeilijk men het heeft bij onze beneden buren. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden.

Vrouw uit Brazilië

Ontmaskerd: Een 38-jarige Braziliaanse drugskoerierster deed alsof ze zwanger was, maar haar buik bleek een watermeloen te zijn. De enorme vrucht was gevuld was met blokjes cocaïne. De vrouw is gearresteerd door de politie in Brazilië

De vrouw deed alsof ze zwanger was en stapte in een bus naar Rio de Janeiro, maar ze werd gefouilleerd in Sao Paulo. Ze werd in São Paulo uit de bus gehaald omdat medepassagiers meldden dat ze zich verdacht gedroeg. De politie werd erbij gehaald.

De grens over

Tijdens het onderzoek was zelfs de politie verrast door het ‘uitmuntende  idee: haar buik bleek namelijk een watermeloen te zijn die gevuld was met vier porties cocaïne (zie foto’s). De vrouw heeft bekend dat ze de drugs in Paraguay had gekregen. Ze was van plan de lading naar Rio te brengen.

Het totaal aan cocaïnepasta woog iets van 2 kilo en werd direct in beslag genomen door de autoriteiten van Sao Paulo. Volgens lokale media zou ze 500 Braziliaanse reals betaald krijgen voor het smokkelen van de drugs naar de Braziliaanse megastad. Dat is ongeveer 80 euro.

Foto’s

De politie van Sao Paulo omschreef de mislukte smokkeloperatie als: ‘creativiteit zonder grenzen’. Helaas werd de vrouw niet bespaard. Ze moet de bak in. Ze plaatsten de foto’s van de vermomming van de watermeloen en de drugspakketjes op sociale media.

zwanger Brazilië

One thought on “‘Zwangere’ vrouw reist met buik vol drugs – buitenland

  1. TOP…TOP…NO MERCY…achter+Slot+GRENDELS😍
    …ZO TE ZIEN HOE ONZE BENEDEN BUREN HET MOEILIJK HEBBEN….WELK verslaggever…schrijft ZULKE NONSENS….🙄

Comments are closed.