Oud DSB directeur Jozef Brahim overleden – Suriname

Brahim DSB Suriname

Voormalige directeur van de Surinaamsche Bank is overleden

Wederom en droevig bericht voor de familie Brahim in Suriname. Eerder deze week overleed George Brahim. Hij werd gisteren gecremeerd. En vandaag is bekend geworden dat oud DSB directeur Jozef Brahim ook is overleden. Een groot verlies.

[quads id=1]

Jozef was een vriendelijk, nette en veelzijdige man. Bekijk het bericht voor meer informatie en lees de uitgebreide condoleance. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van Familienieuws wensen de familie Brahim, al zijn oud collega’s, vrienden en geliefden heel veel kracht toe. Wilt u ook uw medeleven achterlaten? Dat kan.

[quads id=1]

Voormalig DSB-directeur Jozef Brahim overleden

Jozef Brahim, de voormalige directeur van de Surinaamsche Bank is overleden. Hij was jarenlang directeur van de bank en lid van de raad van bestuur van het Fernandes-concern. Brahim was van Libanese afkomst. Hij studeerde in de jaren 50 van de vorige eeuw algemene economie aan de Katholieke Universiteit in Tilburg.

Een veelbewogen man

[quads id=1]

In maart van het jaar werd hij onderscheiden als bijzondere Rotarian door Rotary Club Paramaribo. Jozef Brahim was ook één van de grondleggers van de VES tevens oud-voorzitter. Hij kreeg in 2017 de Chief Lifetime Award van de VES voor zijn bewezen diensten. Brahim is 87 jaar geworden. Bovenstaande condoleance komt van Dagblad Suriname

Brahim DSB Suriname

[quads id=1]

Brahim DSB Suriname

Informatie rondom de uitvaart wordt nader bekend gemaakt.