Mijn dochter Carla Rowley wordt in Paramaribo begraven – foto’s

Ons verdriet is niet te beschrijven. Onze Carla is er niet meer.

Moeder Maria Coppin maakt mede namens de overige familieleden in Suriname en Nederland het trieste bericht bekend dat haar dappere en sterke dochter Carla Lith – Rowley is overleden in Suriname. Carla is heengegaan in de leeftijd van 50 jaar.

Het verdriet is groot, maar ze zijn dankbaar voor alle momenten die zij samen mochten doorbrengen. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de overige gedeelde foto’s te bekijken. Wij van FamilieNieuws wensen mama Maria, de kinderen en alle overige nabestaanden heel veel kracht toe. Wilt u ook uw medeleven achterlaten? Dat kan.

Veel mooie herinneringen
verzachten ons verdriet.
Voorgoed uit ons midden,
voor altijd in ons hart.

Mijn dochter

Carla Rowley
Gehuwd Lith

Uit Suriname is heengegaan op zondag 28 november 2020 in de gezegende leeftijd van 50 jaar

Info over de begrafenis wordt nader bekend gemaakt.
Geeft u het door aan belanghebbenden

Namens de diep bedroefden:

Moeder
Maria Coppin
Man
Roy Lith
Kinderen
Jardella en Robinio Lith
Tante
Pinkey Rowley in Nederland

En namens alle zussen en broers
Allen met hun gezin (allen Rowley) in Suriname en Nederland

En alle zwagers en zwageressen

Singi bakadina & Uitvaart

De 1ste Singi bakadina is op zondag 6 december voor de mensen van flora A van 5 tot 8u.nm. aan de Oewanastraat 16 waar ze is opgegroeid.

De 2e is op Dinsdag 7 december aan de Vespasiustraat #98 van 5 tt 7 waar ze als laatst heeft gewoond. ( het is een Zijstraat is VAN DE Wolframstraat. 1ste rechts vanuit de Wolfraamstraat)

De begrafenis vindt plaatst op 8 december 2020. Afscheid is van 14:30 – 15:30u Rouwdienst van 15:30-16:30u.  Alles wordt gehouden in Huize Ashiana aan de Lallarookhweg #73. Daarna zal de stoet vertrekken naar Godswijngaard aan de Leysweg.