Help! Ruth is vermist in Suriname

Ruth Holland

Graag delen met iedereen

Nicole Cairo maakt het volgende bekend: Goedendag kunnen jullie me aub helpen. Ruth Holland is vermist. Ze is al 4 dagen spoorloos. Kunnen jullie aub meehelpen door het bericht zoveel mogelijk te delen. Ik maak me namelijk heel erg veel zorgen.

[quads id=1]

Bekijk de link om het bericht van vermissing te lezen. Geef het door aan een ieder zodat Ruth snel weer boven water kan komen.

Vermist

[quads id=1]

Ruth Holland uit Suriname

Hierbij een bericht van vermissing. Ruth, is nu al 4 dagen spoorloos. Het gaat om Ruth Holland. Ze zou bij me komen en zondag had ik nog contact met haar. Ze zou bij me komen. Ik heb haar overal gezocht. weet iemand waar ze is? Inmiddels is er ook al aangifte gedaan bij de politie. Ik maak me heel erg veel zorgen

Contact

[quads id=1]

Maken jullie aub contact met mij: Nicole Cairo 8225753, of bel de politie. Help aub zodat we haar snel terug kunnen vinden. Er gebeuren teveel vreemde dingen de laatste tijd. We maken ons zorgen.
Wie help me met delen? Deel zoveel als mogelijk

[quads id=1]

Ruth vermist Suriname

[quads id=1]

Ruth Holland

Update. Een vermoedelijke familielid op Facebook heeft onderstaand bericht gedeeld. We hebben de mensen gevraagd om contact met ons of de politie te maken zodat we dit bericht van vermissing kunnen verwijderen. We willen graag zelf van mevrouw Holland horen dat het goed gaat met mevrouw. We kunnen niet anders dan dit bericht serieus te nemen totdat we iets van haar persoonlijk vernemen. Ze moet contact maken met de politie aangezien er aangifte is gedaan. Met alle respect naar de familie toe.