2 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – december is feest-maand

december Suriname

“December maand…we gaan niemand kunnen stoppen om op straat te gaan.”

Video – De woorden van Suraghnie Banshi. Ze praat samen met Sheniva Kartomedjo en Rinat Adipi over corona pandemie en de jongeren in Suriname. We hebben al gezien dat het aardig druk op straat was met Srefidensi. Maar hoe gaan we de mensen thuis houden gedurende deze feestmaand. “De mensen die de regels maken moeten zich OOK aan dezelfde maatregelen houden. Dat gaat helpen!”

[quads id=1]

Er zijn vandaag 93 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 2 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 17 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 1550 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

[quads id=1]

december SurinameFeest maand december in Suriname

Wederom een interessant gesprek van YOUTH ROCK FOUNDATION. Dit keer praten Suraghnie Banshi, Sheniva Kartomedjo en Rinat Adipi over de maatregelen gedurende de maand december. een maand waarin een ieder wil feesten en genieten. Hoe gaan we de mensen in Suriname zo ver krijgen om thuis te blijven en om zich aan de regels te houden. Belangrijk is om het goede voorbeeld te geven. Vooral de beleidsmakers moeten dat doen. En misschien is het niet zo goed om nog strenger te handhaven, maar we moeten de mensen leren om van zichzelf en van het land te houden, misschien komt dan het besef

[quads id=1]

Video

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

[quads id=1]

Bekijk hier een video van het nieuwe Covid-19 journaal. Kijk vanaf minuut 1.25. Geef et door aan een ieder:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland