Weer 7 nieuwe besmettingen in Suriname

Zojuist zijn de nieuwe coronacijfers bekend gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid Suriname. Het totaal aantal active cases is toch weer gestegen naar 20. We hebben 2 dagen lang 0 nieuwe besmettingen gehad. Maar er zijn nu weer 7 nieuwe besmettingen erbij gekomen en 3 mensen zijn gelukkig genezen

[quads id=1]

Er zijn vandaag 99 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 7 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 20 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 1214 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland