Vrienden krijgen ruzie vanwege partners te Geyervlijt – politie Suriname

Maar liefst 5 mensen hebben steekverwondingen gehad te Geyersvlijt Paramaribo. Een uit de hand gelopen ruzie is geëindigd in een steekpartij. Waarom? Ze hadden onderling ruzie gekregen over hun partners. Er zijn buitenlanders bij betrokken.
[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

Politie Suriname schreef

Steekpartij te Geyersvlijt; vijf personen lopen steekverwondingen op. Bij een steekpartij in de late avond van zondag 29 november tussen twee partijen aan de Bagabagastraat te Paramaribo raakten vijf personen gewond.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

De politie van het bureau Geyersvlijt deed na de melding van een steekpartij met enkele gewonden de locatie aan. Bij aankomst werden vijf gewonden aangetroffen, die per ontboden ambulance zijn afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na medische behandeling zijn vier hunner heengezonden, terwijl de 34-jrige E.G. ter verpleging is opgenomen in de ziekeninrichting.

[quads id=1]

Ruzie tussen vrienden

Onderzoek wees uit dat de vrienden onderling ruzie kregen over hun partners. Eén hunner werd boos en bewapende zich met een scherp voorwerp, waarmee hij zijn “tegenstaander” steekverwondingen toebracht. De anderen die zich ook bemoeiden met de zaak liepen ook steekverwondingen op.

Een Cubaan

[quads id=1]

De verdachte, de 33-jarige Cubaan A.D. werd ter plaatse aangetroffen en aangehouden. Het scherp voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen. A.D. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.