Kirpalani’s Suriname past tarieven KirpalaniKom aan

Kirpalani Suriname

Dan zijn jullie op de hoogte:

Hierbij een bekendmaking van Warenhuis Kirpalani’s NV in Suriname. Vanaf VANDAAG zijn de abonnementstarieven van KirpalaniKom abonnementen aangepast. De tarieven zijn per 1 december 2020 aangepast. Bekijk het bericht voor meer informatie

Advertisements

Geef onderstaande informatie door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

Kirpalani’s Suriname

Kirpalani’s heeft de tarieven voor KirpalaniKom abonnementen vanaf heden aangepast. Voor meer informatie kunt u de afdeling KirpalaniKom in 1 van de winkels bezoeken. Of u kunt de website bezoeken: www.kirpalani.com

Advertisements

Bekijk de bekendmaking zoals die geplaatst is op hun Facebook pagina. Deel het met anderen:

Kirpalani Suriname

Advertisements