Kirpalani’s Suriname past tarieven KirpalaniKom aan

Kirpalani Suriname

Dan zijn jullie op de hoogte:

Hierbij een bekendmaking van Warenhuis Kirpalani’s NV in Suriname. Vanaf VANDAAG zijn de abonnementstarieven van KirpalaniKom abonnementen aangepast. De tarieven zijn per 1 december 2020 aangepast. Bekijk het bericht voor meer informatie

[quads id=1]

Geef onderstaande informatie door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

Kirpalani’s Suriname

Kirpalani’s heeft de tarieven voor KirpalaniKom abonnementen vanaf heden aangepast. Voor meer informatie kunt u de afdeling KirpalaniKom in 1 van de winkels bezoeken. Of u kunt de website bezoeken: www.kirpalani.com

[quads id=1]

Bekijk de bekendmaking zoals die geplaatst is op hun Facebook pagina. Deel het met anderen:

Kirpalani Suriname

[quads id=1]