32-jarige Serrato dood in vat gevonden – politie Suriname – foto’s

Man die gegijzeld was door nepagenten dood teruggevonden. Lees hier het officiële politie bericht omtrent de wrede vondst van een dode man

Het lichaam van de 32-jarige Serrato, was in een vat geplaatst die voorzien was van drie sloten.

Zijn voeten waren nog zichtbaar. De politie gaat verder in op de zaak. Bekijk het bericht en geef het door aan belanghebbenden. Er zijn meer foto’s. Let op. De beelden kunnen hard overkomen. We wensen de nabestaanden sterkte.

Gegijzelde manspersoon vermoedelijk vermoord; ontzield lichaam in vat aangetroffen. Het ontzielde lichaam van de 32-jarige Columbiaan Serrato Novao Victor Enrqute is op zaterdag 28 november door twee opvarenden op de Suriname rivier ter hoogte van Domburg gesignaleerd, waarna zij de politie inschakelden. Het lijk van Serrato was in een vat geplaatst die voorzien was van drie sloten, waarbij zijn voeten zichtbaar waren.

De politie van het bureau Domburg schakelden overige instanties in en werd de locatie aangedaan. Op grond van de aangetroffen letsels op het lijk dat gekneveld was, bestaat het vermoeden dat Serrato is vermoord en daarna in het vat op de rivier is gedumpt. Dit misdrijf wordt door de onderzoekers in relatie gebracht met een zaak van vermissing / gijzeling die de politie op woensdag 25 november kreeg.

Volgens die melding was Serrato door twee nep-politieagenten die zich voordeden als mannen van een speciale politie-eenheid gegijzeld. Gelet op zijn kleding hebben vrienden het ontzielde lichaam positief herkend als te zijn dat van Serrato.

Op camerabeelden is te zien dat Serrato op 25 november in gezelschap was van een manspersoon met een grijs gelakte Toyota Vitz. Serrato stapte een aantal keren in- en uit het voertuig. Het voertuig van de manspersoon, de Dominicaan Abreu Ott Neftali is wel aangetroffen op het terrein van bedoelde Mall, maar van hem ontbreekt elk spoor.

Abreu is voor het laatst op 25 november door familieleden gezien, waardoor de familie op zondag 29 november aangifte van vermissing deed van Abreu op het politiebureau Nieuwe Haven. De afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek werkt aan de aanhouding van de twee verdachten.

Foto’s binnengekomen via social media. Let op de beelden kunnen vervelend overkomen:

One thought on “32-jarige Serrato dood in vat gevonden – politie Suriname – foto’s

  1. Criminelen moeten ophouden mensen leven te nemen.Wil niet weten wat er afspeelde.Jullie zijn gewoon een vloek op de wereld. Fu teki trawang libi,saka saka ung. Sang ung du, a sa draai teki unu baka.

Comments are closed.