Shaista Abdul de nieuwe Algemeen Directeur van MMC Nickerie – Suriname – Fotoreportage

directeur mmc ziekenhuis Nickerie

Helpen jullie ons mee met de felicitaties aan de knappe Shaista Abdul uit Suriname. Ze neemt het roer over van mevrouw Zorida Mohamed bij MMC Nickerie. Abdul is vanaf nu de nieuwe Algemeen Directeur van het ziekenhuis. De nieuwe directie bestaat uit 6 leden.

[quads id=1]

Namelijk: Abdul, Jaggernath, Linga, Pontjosentono, Bishesar en Jaglal. Bekijk de lijst met de nieuwe leden in het officiële bericht van de regering. Kijk ook naar de vele foto’s. Succes Shaista Abdul en crew. Good job! De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

Oud directeur Zorida Mohamed

[quads id=1]

Shaista Abdul is de nieuwe Algemeen Directeur van het Mungra Medisch Centrum te Nickerie. Adbul neemt het roer over van Zorida Mohamed. De installatie en overdracht vond plaats op vrijdag 20 november in aanwezigheid van de voorzitter van het Stichtingsbestuur van MMC, Soenildath Adhin, SZF Directeur, Amar Randjitsing en de Minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin.

Ministers uit Suriname

Ook de Minister van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J), Rishma Kuldipsingh was aanwezig voor de nodige ondersteuning aan collega Minister Ramadhin voor het gedeelte van de arbeidsovereenkomsten. De Districtscommissaris van Nickerie, Senrita Gobardhan woonde deze plechtigheid ook bij.

[quads id=1]

Opzegtermijn

De arbeidsovereenkomst met de vorige directie is conform de regels zoals opgenomen in de overeenkomst opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van 3 maanden.
De nieuwe directie is aangetreden voor een periode van 5 jaar en bestaat uit de volgende leden:

[quads id=1]

1. Algemeen Directeur: Shaista Abdul
2. Medisch Directeur: Drs. Djoties W. Jaggernath
3. Verpleegkundig Directeur: Sergio Linga
4. Financieel Directeur: Richenel Pontjosentono
5. Financieel Manager: Melissa Bishesar
6. Manager Operationele Aangelegenheden: Inderdjiet Jaglal

Minister Ramdin

Minister Ramadhin benadrukte bij de installatie dat transparantie en goede communicatie de basisvoorwaarden vormen voor goed bestuur. De directie kreeg de opdracht mee om alles in het werk te stellen ter verbetering van de kwaliteit van de gezondheidszorg aan de gemeenschap. Ook staat de minister voor een intensieve samenwerking tussen de eerstelijnszorg en het ziekenhuis met als doel een efficiëntere dienstverlening.

Bekijk de gedeelde foto’s

[quads id=1]