Bekendmaking – Eenmalige koerscompensatie NIET voor werknemers in de private sector

werken in Suriname

Helaas: Niet iedereen krijgt de koerscompensatie uitgekeerd door de overheid

Hierbij een bekendmakingsbrief vanuit de regering van Suriname. Er is namelijk wat onduidelijkheid ontstaan omtrent de eenmalige koerscompensatie die uitgekeerd wordt in november en december 2020

[quads id=1]

Middels een brief wordt antwoord gegeven op een aantal vragen komende vanuit de werkgevers en medewerkers in de private sector. Bekijk de brief voor de antwoorden en geef het door aan belanghebbenden. De overheid doet overigens een beroep op de werkgevers in de private sector om hun medewerkers ook financieel tegemoet te komen. Werk je in de private sector? Laat deze brief dan lezen aan je baas. Wellicht komt hij jou ook tegemoet.

[quads id=1]

Bekendmaking regering Suriname

Hierbij een bekendmaking vanuit de regering met extra informatie omtrent de eenmalige koerscompensatie in november en december 2020. In onderstaande brief geven ze antwoord op enkele veel gestelde vragen over de compensatie

Koerscompensatie

[quads id=1]

Wat is een koerscompensatie? Komen werknemers in de private sector ook in aanmerking voor de compensatie? Als de werkgever zijn werknemer tegemoetkomt, krijgen ze dan restitutie van de overheid? Bekijk de antwoorden en meer in onderstaande brief. Geef het door aan belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn.

Brief

werken in Suriname

[quads id=1]

werken in Suriname

One thought on “Bekendmaking – Eenmalige koerscompensatie NIET voor werknemers in de private sector

  1. Dacht dat de president gezegt had dat iedereen in aanlerking kwam voor eenmalige bedrag van 300gulden zelda de ojsverkoer you krikgen dit is weer misleiding regering sandokie versus bruinswijk

Comments are closed.