0 nieuwe besmettingen in Suriname – Hoe gaat het op vakantie eilanden Aruba en Curaçao?

vakantie Nederland

Heel mooi! we hebben vandaag maar 0 nieuwe besmettingen erbij in Suriname. Ja, er is wel minder getest. Dat klopt. 

De situatie op de heerlijke vakantie eilanden begint langzaam aan de verkeerde kant op te gaan. Op Curaçao zijn er afgelopen week record aantallen gemeld en op Aruba begint het aantal besmettingen langzaam toe te nemen. Veel Nederlanders maken zich klaar om op vakantie te gaan naar de eilanden. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de situatie daar. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 30 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 0 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 16 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Er zitten nu 1428 personen in quarantaine! Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

vakantie Nederland

Vakantie eilanden Curaçao en Aruba

Vakantie-eilanden Curaçao en Aruba: zorgen om stijging coronacijfers. Curaçao en Aruba zijn bijna de enige twee gele gebieden waar Nederlanders nog naartoe trekken voor een vakantie. e gebben massaal een ticket geboekt voor de komende feestmaand. En juist op deze Antillen-eilanden zijn er nu zorgen om oplopende coronacijfers. Aruba melde deze week een stijging en de situatie op Curaçao is ‘alarmerend’.

[quads id=1]

Hoe gaat het nu op Curaçao?

De Curaçaose minister-president Eugene Rhuggenaath maakt zich zorgen over een nieuw recordaantal coronabesmettingen  dat op het eiland is geregistreerd. Er werden deze week op 1 dag 105 nieuwe besmettingen geregistreerd nadat 553 mensen waren getest; een record voor Curaçao. Daarmee zijn er op het eiland in totaal 2.258 besmettingen geregistreerd.

Hoe gaat het nu op Aruba?

[quads id=1]

Het aantal besmettingen met corona op Aruba begint ook zachtjes aan te stijgen. In totaal zijn er nu 4.838 corona besmette personen. Een groot deel daarvan is gelukkig genezen. Gisteren werden 27 nieuwe besmettingen geregistreerd.

De meeste besmettingen op het eiland vinden plaats na familiebezoeken of sociale activiteiten, zo blijkt uit onderzoek. Juist deze week maakte Aruba bekend de regels rond familie- en restaurantbezoeken te versoepelen. De overheid drukte de 100.000 bewoners van het eiland wel op het hart dat ondanks de versoepeling het houden van afstand en het veelvuldig wassen van de handen heel belangrijk blijft.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland