Video – Zoon maakte een einde aan zijn leven na de dood van zijn vader in Suriname

vader zoon Suriname

Een groot verdriet voor familie Rampersad. Vader en zoon zijn tegelijkertijd begraven

De 30-jarige zoon Kishan heeft een einde aan zijn leven gemaakt. Hij kon de plotselinge dood van zijn vader niet verwerken en stapte 2 dagen daarna zelf uit het leven.

Depressie

Video – Bekijk de video van meneer Mones. Hij vertelt erover. Vader en zoon zijn inmiddels ten grave gedragen. Tegelijkertijd. Heel zwaar voor de familieleden. We wensen alle nabestaanden veel sterkte met het dubbele verlies. De dood komt soms heel hard aan. Maar, je hoeft er niet alleen voor te staan. Er zijn mensen die met je kunnen praten. Er zijn instanties die jou erdoorheen kunnen slepen. Er zijn manieren om een depressie te verwerken. Weet je niet hoe? Je mag ten alle tijden (anoniem) contact maken met de redactie van FamilieNieuws.

Vriend op de hoogte gebracht

De 30-jarige Kishan Rampersad heeft op donderdag 19 november 2020 besloten om uit het leven te stappen. Hij heeft een verdelgingsmiddel ingenomen. Hij heeft voor zijn daad een vriend gesmst met de woorden: Brada, mie o go kier mie srefi.

De vriend was op de hoogte van de emotionele toestand van Kishan. Hij kon namelijk de door van zijn vader niet verwerken. Zijn vader is op 17-november overleden na een aanrijding. Vader en zoon zijn tegelijkertijd begraven. Zeer triest.

Video

Bekijk onderstaande video van actionnieuws Suriname voor meer informatie.