Foto’s – 10 vrouwen en 38 mannen meegenomen door politie Suriname in 1 nacht

Waarom luisteren sommige mensen niet?

Politie Suriname doet een dringend beroep op de samenleving. Houdt u zich aan de covid-19 maatregelen. Het gaat goed in Suriname, maar het kan ineens omslaan naar slecht. Laten we ons met zijn allen houden aan de regels, dan blijft het goed gaan.

[quads id=1]

De politie maakt geen grappen meer. Gisteren hebben ze binnen 1 nacht 48 mensen meegenomen. De politie heeft de foto’s hiervan gedeeld. Bekijk ze en geef het door aan belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn. Waarom doen mensen dit eigenlijk? Zijn ze de regels zat? Misschien moeten er nu ECHT zwaardere straffen komen? Wat denken jullie ervan. Of moet de avondklok opgeheven worden?

[quads id=1]

Politie Suriname

48 Covid-19 lockdown overtreders opgebracht door verschillende politie eenheden. Verschillende politie eenheden hebben in de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 november in totaal 48 Covid-19 “lockdown overtreders”, van wie tien vrouwen overgebracht naar de hal op het terrein van de Politie Academie.

Hou je aan de regels!

[quads id=1]

De politie doet een dringend beroep op de burgers in Suriname om de Covid-19 maatregelen in acht te nemen.

Bekijk de foto’s daarvan.

Foto’s

[quads id=1]

2 thoughts on “Foto’s – 10 vrouwen en 38 mannen meegenomen door politie Suriname in 1 nacht

 1. Mensen zijn hardleers. Alles is duur in Su dat hoor je steeds. Dan blijf Je toch dan gewoon thuis. Wat doe je tijdens de lockdown over straat. Blijf je thuis dan heeft iedereen profijt van.
  1. Besparing brandstof
  2. Geen extra uitgaven
  3. Geen verdere verspreiding van het virus
  4. Verdere versoepeling van maatregelen
  Maar nee, men moet toch over straat en dan lopen ze te klagen alles is duur.
  Wij hebben er allemaal genoeg van, iedereen wilt zijn of haar vrijheid terug. Maar het is nu een kwestie van nog even volhouden. Er is al licht in de tunnel. Houden jullie je aan de maatregelen, zodat we allemaal weer normaal kunnen leven.

 2. Zwaardere straffen nu .zoals begraafplaatsen schoon gaan maken in de nacht . Nooit meer zijn ze op straat

Comments are closed.